17.03.2013 00:24

Přesčasi ty nejsi kretén, ale obyčejný ču*ák!

Socani chrochtají blahem a už si rozdělují vládní korýtka. S potěšením lze přivítat, že z vedení socanů vypadl podporovatel homosexuální deviace Diensbier ml. Do vedení však postoupila husa Gajdůšková. Po pravdě řečeno, mezi ní a Benešovou není až tak velký rozdíl, kdy Benešová má svědomí pokyn obecné povahy, který státním zástupcům ukládá přehodnotit trestní oznámení na soudní stolice na nespokojenost účastníka s průběhem řízení. S komoušema nebo bez, drtivé vítězství socanů v příštích volbách je jisté. Ještě nejsou ve vládě a už začal hon na živnostníky a střední podnikatele. Omezení paušálů, progresivní daň…

Je to útok na drobné podnikatele, ohradil se zmrd Přesčas proti ČSSD.

To ale není nic nového, kdy se socani tímto proti-podnikatelským programem nikdy netajili. Pokud tedy dojde k jeho naplnění, pak to není chyba socanů, ale především hrobaře pravice zmrda Přesčase. Díky  ODSáckým zmrdům má dnes slovo podnikatel stejný význam jako zloděj, tunelář či korupčník. Co přesně udělal zmrd Přesčas pro živnostníky? Proč nemohou živnostníci dávat lidem práci na „živnosťák“ (Schvarc systém)? Kde jsou ty jednoduché daňové formuláře a jednotné inkasní místo? Kde jsou zákazníci, kteří by u živnostníků vyprazdňovali bankovkami nadité peněženky? Zmrd Přesčas totálně zlikvidoval střední třídu, která by měla být finančním tahounem společnosti. Tisíce živnostníků a středních podnikatelů ukončilo činnost nebo živoří.

Za socanů jsem byl jedním z živnostníků, kteří každý rok všemožnými způsoby zápasili s progresivní daní, a proto jsme byli voliči pravice. Dnes nám může být progresivní daň ukradená, protože naše příjmy sotva dosáhnou jejího prvního stupně.

Za socanů bylo rodinné právo v pr*eli a za „pravicové“ vlády šlo do pr*ele nejen rodinné právo, ale i trestní právo šlo proti rozvedeným otcům. Co se tedy pro rozvedené otce změní, když budou vládnout socani? Vůbec nic!

Jedna věc se však změní. Do pr*ele půjdou šmejdi jako je pan Hodina a spol. z portálu Střídavka, kteří se tváří, že jsou na straně rozvedených otců, ale z osobního prospěchu jsou voliči zmrda Přesčase či hráběte Schlafenberga a jiným rozvedeným otcům tím podrážejí nohy. Je čas jim to oplatit a v příštích volbách dát hlas socanům (stejně není koho jiného volit). Zatím co dnes se hádáme o blbosti, zda za nepřijetí novely zákona o rodině ve prospěch střídavé péče mohou socanští či ódésáčtí zmrdi, daňovou progresí by se šmejdi posunuli blíže k exekučním problémům či  kriminalizaci skrze výživné, což jim je dnes ukradené. Společným nepřítelem by pak (doufejme) mohlo otcovské hnutí také najít společnou řeč.   

Pokud dojde k naplnění programu socanů, měl by zmrd Přesčas viset za koule uprostřed Václaváku, aby si na něj každý poctivý drobný živnostník, střední podnikatel, ale také rozvedený otec mohl odplivnout!

—————

Zpět


 

 


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!