20.06.2013 09:28

Rovnost mužů a žen

Dnes jsem se byl podívat na jednání o odškodnění za nezákonný postup soudních stolic u Městské stolice v Praze a uprostřed Karlova náměstí u stanice Metra jsem narazil na stánek s propagací rovnosti mužů a žen.

Na pultě bylo nepřeberné množství rozmanitých brožůrek, ale „překvapivě“ jsem nenašel ani jednu, která by byla zaměřena na nějakou oblast, kde by docházelo k nerovnému přístupu k mužům. Požádal jsem tedy milou obsluhu propagačního stánku (jak správně tušíte vagínu), aby mi takovou brožurku našla. Problém pochopitelně nebyl v mojí krátkozrakosti, ale taková brožura v jinak široké nabídce skutečně nebyla. „Vy tady hlásáte něco o rovnosti pohlaví a o mužích zde nic nemáte? Tak to je divné nemyslíte?“, dělal jsem ze sebe nic netušícího šťourala. Dostalo se mi vysvětlení, že tím se zabývají „jiné organizace“, což se nakonec zúžilo na Ligu otevřených mužů.

Ačkoliv byly propagační materiály vnucovány kolemjdoucím, kteří je většinou s poděkováním odmítali, do té doby milá obsluha nechtěla pochopit, že mě jejich propagační materiály natolik zaujaly, že si je chci odnést naprosto všechny. Netrvalo dlouho a u stánku se objevili městští pomáhači a z několika balíků reklamních materiálů, které jsem už držel v ruce, se mi nakonec podařilo ukořistit jen jeden maličký letáček.

Když jsem zde nedávno zveřejnil úvahu jednoho rozvedeného otce, že jeho největším handicapem je jeho penis, který mu brání být plnohodnotným rodičem, bláhově jsem si myslel, že jde o převratný poznatek. Tohle už vědí i malé děti ve školce.

Pro vyváženost informací o nerovném postavení mužů a žen, jsem feministický sexistický letáček mírně upravil.  

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.