20.07.2013 00:09

Rozvodové súdy sú klitorisové mafie

Podle Ústavy ČR jsou si všichni rovni v právech, proto se také v Zákoně o rodině neutrálně hovoří o rodičích. Až na skutečně naprosto výjimečné případy sexuálních deviantů apod., jsou všichni rodiče schopni o děti pečovat, přesto podle statistických údajů už řadu let dochází k naprosto nepochopitelným výsledkům rozvodových řízení (úprava poměrů dítěte a majetkové vypořádání). V těchto sporech je úspěšnou stanou zásadně rodič ženského pohlaví – zkráceně vagína. Ukazuje se tedy, že největším handicapem rodičů mužského pohlaví je jejich penis. Adikia je však toho názoru, že je ještě třeba rozlišovat, zda má rodič penis mezi nohama, kdy někteří rodiče mají penis mezi rameny na místo krku a hlavy, a tím zbylo velmi omezené místo pro mozek v šourku. Takový rodič pak snadno podlehne růžovému snu o střádavé péči. To je bezesporu báječná věc! Navíc představa, že se při střídavé péči nemusí platit výživné, je opravdu silnou motivací.

Nelze přehlédnout, že pokud jde o střídavou péči, jsou na tom na Slovensku rodiče s penisem výrazně lépe než u nás. Nejspíše to bude nepatrně lepší formulací příslušného ustanovení Zákona o rodině. 

Zákon o rodine

§24

(2) Ak sú obidvaja rodičia spôsobilí dieťa vychovávať a ak majú o osobnú starostlivosť o dieťa obidvaja rodičia záujem, tak súd môže zveriť dieťa do striedavej osobnej starostlivosti obidvoch rodičov, ak je to v záujme dieťaťa a ak budú takto lepšie zaistené potreby dieťaťa. Ak so striedavou osobnou starostlivosťou súhlasí aspoň jeden z rodičov dieťaťa, tak súd musí skúmať, či bude striedavá osobná starostlivosť v záujme dieťaťa.

Podobná kosmetická úprava Zákona o rodině ve prospěch střídavé péče je stále nenaplněným snem řady rodičů s penisem mezi rameny, a tak na podporu svého snu vymýšlejí rozmanité kulturní akce a soutěže o hodnotné ceny. (Na konci článku je příspěvek Adikie do soutěže o nejlepší foto v tričku Střídavka.) Podívejme se však na realitu jejich slovenského snu pohledem slovenského rodiče s penisem mezi nohami.

Rozvodové súdy sú klitorisové mafie.

Ak sa žena rozhodne ukončiť vzťah so svojím mužom, hoci aj dlhoročným manželom, ktorý je otcom jej piatich detí, napríklad a najmä z toho dôvodu, že si našla nového partnera, tak ju nezastavíte ani párom volov. Ak bude čo len trošku chcieť, tak na vás kompletne všetky deti vysúdi. Na súde o určenie výchovy a opatery budú, a to sa spoľahnite, oproti vám stáť minimálne štyri frustrované ženy: vaša manželka, sudkyňa, zapisovateľka a pracovníčka sociálneho odboru miestneho úradu. Prípadne ešte právna zástupkyňa vašej manželky. Súdy o určenie výchovy a opatery fungujú tak trochu ako klitorisové mafie. Vaše šance sú minimálne. Budete tam obraní o všetko, o dôstojnosť, česť, sebavedomie, zdravý rozum a napokon aj o deti.

Celý článek zde Deti a záchrana vzťahu

Pánové, pokud si nedáte penis zpět do rozkroku a na krk si neposadíte hlavu, ani za dalších deset let drtivá většina z vás nedosáhnete na ten váš růžový sen o střídavé péči, protože ten problém není v Zákoně o rodině, ale v tom, že o vašich životech nerozhoduje nezávislá justice, ale klitorisová mafie.

 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.