27.06.2013 17:38

Skvělé doporučení pro Benešovou

Nový premiér Rusnok přesvědčil Marii Benešovou, aby v jeho vládě zastávala funkci ministryně spravedlnosti. Na rozdíl od sociopata Blažka, kterého do jeho jmenování nikdo neznal, není Benešová nepopsaným listem papíru. Jde o bývalou nejvyšší státní zástupkyni, která má na svědomí katastrofální stav naší justice, kdy jejím pokynem obecné povahy byla zavedena absolutní beztrestnost soudních stolic. Pokynem bylo státním zástupcům uloženo, aby trestní oznámení na soudce posuzovali jako „nespokojenost účastníka s průběhem řízení“. Dnes je tento pokyn modifikován - více zde Nová taktika řešení trestních oznámení na soudce.

Socani se již několikrát snažili svrhnout vládu modrých zločinců a jistě mají zájem, aby tyto zločiny nebyly zameteny pod koberec. Měli by se tedy radovat, že jim Rusnok skrze Benešovou nabídl zastoupení v přechodné vládě, ale socani se z toho mohou „opupínkovat“ a vyzvali Benešovou, aby vystoupila ze strany. Prostřednictvím ČT 24 jí k tomu několikrát vyzvala největší protiotcovská socanská zmrdka Gajdůšková.

To je asi nejlepší doporučení pro funkci ministryně spravedlnosti, jaké Benešová mohla dostat!

Modří zločinci Benešovou nahradili mafiánkou Veseckou a za oprávněnou kritiku byla Benešová několik let válčena soudy. Na vlastní kůži tak poznala, jak vypadá spravedlnost v podání soudních stolic. To jí vcelku prospělo, stejně jako Bártovi či Ráthovi, kdy ještě před jeho zatčením bylo naprosto nemyslitelné, že by právě on usiloval o stanovení výživného ze skutečného příjmu povinného. Benešová tak už není tou Benešovou, která jako nejvyšší státní zástupkyně žila ve skleněné kouli naprosto odtržená od reality a stejně jako fanatický náměstek zlovůle Volák, viděla soudní stoudní stolice jako naprosto čestné a nepokřivené profesionály.

Všehoschopný zmrd Blažek se nechal slyšet, že chce „prošetřit zásah zakuklenců“. Jinak řečeno, chce překročit svoji pravomoc a zasahovat do vyšetřování zločinů modrých zmrdů. Rozhodně tedy bude lepší, když tenhle zmrd z ministerstva co nejdříve vypadne a nahradí jej Benešová. Tuším, že na ministerstvu zlovůle teď běží skartovačky, až se z nich kouří.

Příchodem Benešové na Ministerstvo zlovůle by se také mohl zásadně změnit přístup tiskového odboru k nezávislým novinářům, kdy JusticeTV velmi pečlivě sledovala její spor s justiční mafií (videa ze všech jednání jsou zde Justiční mafie).

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.