25.09.2013 10:22

Stále ještě nevíte, koho budete volit?

Na otcovských stránkách se neustále dokola bavíme o zločinech, které na nás páchá lidský dobytek v talárech. Zda budeme i dalších deset let jen otroky svých vlastních dětí, bez možnosti se podílet na jejich výchově, teď skutečně záleží jen na nás. Kromě Úsvitu přímé demokracie totiž klíč k vyřešení tohoto problému ve svém programu nemá žádná jiná politická strana!

Program hnutí Úsvit přímé demokracie

JUSTICE A VYMÁHÁNÍ PRÁVA

Budeme usilovat o posílení pravomocí úřadu ombudsmana a o vymahatelnost jeho rozhodnutí, včetně sankcí. Ombudsman by měl v budoucnu šetřit a případně napravovat veškerá rozhodnutí státních orgánů, s výjimkou trestních.

Budeme usilovat o posílení odpovědnosti soudců a státních zástupců, o zavedení omezených mandátů, které budou muset soudci pravidelně obhajovat. Budeme usilovat o zřízení speciálního na soudech nezávislého orgánu, který se bude zabývat přestupky soudců a státních zástupců a stane se prevencí proti justičním omylům a mafiím. Soudce nesmí soudit své kamarády. Nechceme ovšem zvýšit náklady, členové budou přesazeni pod nový úřad s novými kompetencemi.

Budeme usilovat o zřízení speciálního, na soudech nezávislého orgánu, který bude mít pravomoc přezkoumávat kauzy podezřelé z justičního zločinu a v odůvodněných případech nařizovat nové nezávislé policejní šetření a soudní řízení.

 

DŮCHODY A SOCIÁLNÍ OBLAST

Chceme právní a další nezbytnou pomoc lidem, kteří se dostanou do dluhové pasti a do problémů s exekucemi prostřednictvím odborníků na úřadech sociální péče.

Exekuce musí uspokojit věřitele, ale zároveň nesmí zničit dlužníka. V žádném případě se na ní nesmí obohacovat exekutor nebo právník. Musíme předcházet tomu, aby se lidé nedostali až na samé dno, nepřišli o bydlení, o práci, o rodiny.

Stále ještě nevíte, koho budete volit?

"A nejhorší na tom je, že si lidé ve volbách stejně opět zvolí ty samé nemakačenka a tlučhuby z ČSSD, ODS a TOP09 a pak budou všichni zase jen nadávat a divit se, že jdeme z bláta do louže. Lidé jsou opravdu nepoučitelní."

Tomio Okamura

Můžete také volit „bílé koně“ (do volební urny vložte prázdný list papíru), jak radí známý otcovský aktivista Fiala, ale až Vás lidský dobytek v talárech opět tvrdě sejme, pak si laskavě na nic nestěžujte!

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.