14.06.2013 10:27

Tak zmrde Hodino alias Střídavko, kým mezi tím stihl být tvůj idol?

Bohužel i mezi rozvedenými otci jsou zmrdi, kterým čistě z osobního prospěchu vyhovuje současný mravní marasmus nastolený zločineckou organizací ODS v čele se zmrdem Přesčasem, která přijímá zákony proti rozvedeným otcům.

Dříve rozvedení otcové si však jistě dobře pamatují, jak nás zmrd Přesčas před celým národem sprostě urážel, protože jsme si dovolili upozornit na porušování práva rozvedených otců na rodinný život. Zmrd Přesčas tehdy ze sebe dělal vzorného otce čtyř dětí, což už v tu dobu byl silný nadprůměr, kterého s výjimkou nepřizpůsobivých občanů a inseminátorů, dosahovali pouze jedinci, kteří skutečně nežili ničím jiným, než právě rodinou. Že by se tak vzorný otec zapletl s nějakou mzdovou účetní, byť jako sekretářka podává silně nadprůměrný pracovní výkon, byla dlouhou dobu spíše fantazie bulvárních novinářů. Pro všechny tedy jistě bylo velkým překvapením, když „vzorný otec“ Přesčas v pondělí oficiálně oznámil rozvod.

Nečas podal žádost o rozvod, děti zůstanou u manželky

"V minulých dnech jsem podal k příslušnému soudu návrh na takzvaný nesporný rozvod mého manželství, ke kterému se moje manželka Radka připojila. Tuto osobně nelehkou situaci se snažíme řešit s respektem, zejména vůči našim dětem," stojí v Nečasově písemném prohlášení. Premiér také uvedl, že se s manželkou dohodli, že jejich dvě dcery zůstanou v péči matky. "Přičemž otec se bude i nadále podílet na jejich výchově," uvádí prohlášení.

Zdroj iDens Nečas podal žádost o rozvod, děti zůstanou u manželky

Přesně jak se dalo předpokládat, Přesčas bude i „vzorným“ rozvedeným otcem, protože se s manželkou domluvil, že nezletilé děti nechá v její péči, přičemž se i nadále bude podílet na jejich výchově. Přeloženo do reality, dobrovolně se vzdal svých vlastních dětí, jen na ně bude platit výživné a matka mu bude děti občas půjčovat. To je podle našich soudních stolic vzorný rozvedený otec!

Ve skutečnosti je to zmrd, který absolutně nemá žádný vztah ke svým dětem, proto u něj snadno zvítězila vůně vagíny sekretářky roztažnožky.

Přesčas zfetovaný vagínou se neštítil jakéhokoliv zmrdství . Zvýšení trestů pro neplatiče výživného na úroveň násilného trestného činu, nelidských exekucí ani zabavování řidičáků nešťastným otcům, kterým je vyměřováno výživné jen podle nálady soudních stolic. Stádo ovcí sice bečelo, ale české ovčí plemeno do ulic nepůjde a vždy se najde nějaká prodejná děvka Karolína, která jeho zmrdství podpoří. Včerejší zásah zakuklenců ve zmrdově kanceláři tak byl pro všechny obrovský šok. Nepochybně největší pro samotného zmrda Přesčase, když zakuklenci v poutech odvlekli jeho vagínu a přišel tak o pravidelnou dávku fetu. V kanceláři mu sice ještě zůstal Sezemský, oddaný to poskok už na Ministerstvu asociálních věcí, který se jako tiskový mluvka rovněž podílel na očerňování rozvedených otců, ale přes veškerou jeho snahu, jak jistě uznáte, vůně konečníku není vůně vagíny. Zmrd Přesčas se nemohl dostat z abstinenčního šoku a dlouhé hodiny se skrýval před celým národem. Už to vypadalo nadějně, že se zastřelí, což by v jeho případě byla asi jediná možná omluva všem rozvedeným otcům, ale přivolaný lékař mu nasadil antidepresiva. Pozdě odpoledne tak předstoupil před novináře a stěžoval si, že věc dozorují „burani“ odněkud z Olomóce, což je docela problém, protože podplacenou měl mafii v Praze. Zjevně pomatený na rozumu pak všem vyprávěl svoje intimní zážitky, že si stojí za Nagyovou. Sekretářka roztažnožka to má asi nejraději zezadu.

Korunu všemu dalo vedení zločinecké organizace ODS, když později vydalo prohlášení, že stojí za Přesčasem. U sekretářky roztažnožky tak musel být docela dlouhá fronta.

   

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!