26.07.2013 01:01

Terazky už nie som premiérom

Lidský dobytek, svině... Drsná zpověď Petra Nečase

Velký rozhovor Petra Nečase pro týdeník Reflex přinesl řadu ostrých výroků, jimiž bývalý premiér útočí na policisty a státní zástupce. Jedná se podle něj o jakobínskou inkvizici, která zde chce vytvořit Českou prokurátorskou republiku. Metodami skvěle osvědčenými v komunistické vojenské prokuratuře.

Hned v úvodu rozhovoru bývalý premiér Petr Nečas prohlásil, že již není předsedou vlády, a proto se nemusí vyjadřovat tak uměřeně jako ve funkci. A své ambici dostál prakticky ihned. „Když proti vám stojí lidský dobytek a svině, může se stát cokoliv,“ zahájil zostra. A aby bylo zřejmé, koho má na mysli, doplnil, že někteří prokurátoři jsou dnes schopni zneužít úplně všeho. 

Zdroj Parlamentní listy Lidský dobytek, svině... Drsná zpověď Petra Nečase

V bývalém východním Německu hned po změně systému byli z justice vyházeni všichni komouši. Mohlo by se říct, že u nás nebylo kým je nahradit. To však není úplně pravda, protože i pasák ovcí (nic proti tomuto zaměstnání) má naprosto sejné znalosti zákonů jako oni. Stačí umět číst a do rozsudku překopírovat doslovné znění zákona. Na rozdíl o nich však má obyčejný selský rozum, který k pochopení smyslu zákona a následnému odůvodnění rozhodnutí plně postačuje. V justici tak zůstal "lidský dobytek a svině", které z přesvědčení nebo z vlastního prospěchu pomáhali prosazovat zákony zločinného komunistického režimu. Je naprosto bláhové si myslet, že bezcharakterní zmrd se jako mávnutím proutku změní v čestného a slušného člověka.

Soudce bývalý komunista je totéž jako bývalý černoch.
JUDr. Klára Samková

Prepadli sme ilúzii, že postupne budeme dopĺňať justíciu mladými sudcami, ale keď mladý sudca príde na okresný súd, kde má desať starých kolegov, tak o pár mesiacov začne súdiť ako oni.

bývalý federální ministr vnitra Ján Langoš

Ano. Někdo možná propadl této iluzi, a proto všechny komouše doživotně zakonzervoval v justici. Známému aktivistovi panu Pencinovi se podařilo „odtajnit“ jejich seznam a potvrdilo se, že za těmi nejhoršími rozsudky stojí právě tento „lidský dobytek a svině“.  

Kde celou tu dobu žil pan Nečas, že to nevěděl a přišel na to až teď? To nebyl ten pán, který byl několik let ministrem a potom dokonce i premiérem? Byl to on, ale žil svým bizardním sexuálním životem otroka svojí dominy sekretářky, což mu muselo dát hodně práce, aby to utajil a nic jiného ho nezajímalo. Titulek rozhovoru pro týdeník Reflex by tedy správně měl znít takto:

—————

Zpět