28.11.2013 13:39

Ustavující schůze – živná půda pro dementní Barbarelu a politologa Švece

Ustanovující schůze nové Poslanecké sněmovny byla na ČT 24 opět živnou půdou pro debilní otázky odésácké vlezdořiťky Barbory Kroužkové a dementní komentáře politologů. Tentokrát byl hostem ve studiu jakýsi asistent Fakulty sociálních věd UK v Praze PhDr. Kamil Švec, Ph.D. (více se o něm dozvíte ZDE).

Není zcela jasné, podle jakého klíče jsou tito „mudrcové“ vybíráni, faktem však je, že jejich moudra mají hodnotu věštění z kávové sedliny. Za takto bezcenné informace však všichni České televizi povinně platíme televizní poplatek.

Skutečnost, že se stará rakovina Němcová nedostala do vedení Poslanecké sněmovny odésácká řiťolezka Kroužková a „vědátor“ Švec přijali se slzou v oku. Vcelku nudné vysílání mělo svůj vrchol v okamžiku, kdy se střetla debilita odésácké řiťolezky Kroužkové s normálně myslícím Okamurou. Ta se z něj snažila vymámit, kteří poslanci mu dali svůj hlas při volbě posledního místopředsedy Poslanecké sněmovny, ačkoliv je volba tajná. Chudák Okamura tím byl značně zaskočen, protože si neuvědomil, že pro odésáckou řiťolezku Kroužkovou je politická korupce naprosto normální.

I malému dítěti je naprosto jasné, že čím je někdo ve vyšší funkci, tím má také větší možnosti prosadit svoje záměry. Podle „vědátora“ Švece je však Okamura amatér a populista, když se cpe do funkce místopředsedy Poslanecké sněmovny s cílem prosadit program hnutí Úsvitu přímé demokracie. Pochopitelně každý není zdatný řečník zvyklý vystupovat v televizi, ale od člověka s titulem před i za jménem by kultivovaný přednes měl být naprostou samozřejmostí, jinak to vzbuzuje velkou pochybnost o regulérnosti dosaženého vzdělání. Jistě si všichni pamatujete na zmatený projev předsedy Unie otců Papaziana v Senátu, bohatě proložený různými skřeky. Proti projevu „vědátora“ Švece je však Papazian mistrem mluveného slova. Škoda dalších slov. Můžete se na to podívat ze záznamu. (Celý blok ke shlédnutí ZDE)

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE