08.05.2013 17:06

Úsvit přímé demokracie II

Názornou ukázkou, kam jsme to za více jak dvacet let od údajné revoluce dopracovali, bylo vystoupení Zemana ve sněmovně. Jeho téměř hodinový proslov o ničem, si nijak nezavdal s projevy komunistických pohlavárů bývalého režimu. To by uspalo snad každého a není nijak zvláštní, že při jeho projevu chrápal i věčně chrápající hrábě Schlafenberg. Je naprosto jisté, že Zeman na tento okamžik čekal, aby hráběte teatrálně zesměšnil. Při pohledu na tuto trapnou scénku musel snad každý průměrně inteligentní člověk pochopit, že touto cestou už dále jít nemůžeme a je čas na radikální změnu.

Jako řešení se nabízí nové hnutí senátora Tomio Okamury

www.hnutiusvit.cz

Senátor Tomio Okamura byl hostem pořadu Interview na ČT 24, kde se snažil představit program hnutí Úsvit přímé demokracie. Redaktorka Kroužková mu však neustále skákala do řeči. (Stejný průběh měl i rozhovor s Vítem Bártou, krátce po ukončení jeho „úplatkářské“ kauzy. Zmanipulovaná byla také reportáž o výživném, kde vystupoval „blázen skákající z okna“.) Jako jeden z důvodů pro přímou volbu, ale také odvolatelnost, uvedl senátor Okamura na příkladu soudních stolic:

„Neodvolatelnost soudců do smrti, to opravdu je šílená věc a také nám tady soudci velmi zvlčili…“      

A více už říct nestihl, protože mu Kroužková okamžitě skočila do řeči. V pořadu se také objevily Okamurovy zkreslené výroky o nepřizpůsobivých matkách. Ano, přesně tak fungují naše „oficiální“ média. O justici, které už absolutně nikdo z občanů nedůvěřuje, se nesmí říct jediné špatné (pravdivé) slovo a každý, kdo nějakým způsobem ohrožuje současný zločinný režim, je okamžitě dehonestován překroucenými informacemi. Pokud zvládnete nechutnou redaktorku Kroužkovou, je vystoupení senátora Okamury jinak velice zajímavé (video ZDE). Odpověď senátora Okamury na nechutné praktiky České televize na sebe nenechala dlouho čekat.

Okamura udeřil: Bulvární ČT bezostyšně špiní lidi a manipuluje

„Její zpravodajství a publicistika je často ještě bulvárnější, povrchnější a zavádějící než zpravodajství komerčních a bulvárních médií. Reportéři ČT bezostyšně dehonestují vybrané oběti štvavých kampaní, manipulují informacemi, vytrhávají citáty z kontextu a převracejí jejich skutečný význam,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz Okamura.

Okamura připomíná, že ČT ročně investuje stamiliony do tzv. vlastní tvorby a filmů, ale výsledná produkce je žalostná a v důsledku ztrátová: „Talentovaní autoři, noví ani staří, nemají šanci v ČT prorazit - jejich náměty a nápady lidé v ČT buď zahazují nebo někdy i sprostě ukradnou.“

Filmy točí kamarádi kamarádů. Výsledná produkce je žalostná.

Vice zde Parlamentní listy Okamura udeřil: Bulvární ČT bezostyšně špiní lidi a manipuluje

Hnutí Úsvit přímé demokracie podporuje kreslíř vynikajících vtipů Petr Urban. Na malou kolekci jeho vtipů pro Úsvit přímé demokracie se můžete podívat ZDE.

—————

Zpět


 


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!