01.01.2013 12:32

V Austrálii žijí divní lidé

Občané České republiky si v roce 2013 opět přitáhnou opasky o jedno procento DPH, aby pokryli půl miliardy na „dorovnání“ mrzkých platů (post)komunistických soudních stolic a prokurátorů. V Austrálii nejen že chodí hlavou dolů, ale ke všeobecnému pobavení během deseti minut vyhodili půlmiliardu do luftu. Návštěvníci této marnotratné zábavy byli svědky 100 000 výbuchů, o které se zasloužilo sedm tun pyrotechniky instalované na mostě a člunech v přístavu Sydney. Poslední vteřiny odpočítávala známá australská popová zpěvačka Kylie Minogue. Ale za podívání to stojí.

Na začátku se objeví odkaz ještě na druhou verzi „better“. Odkaz se po chvilce ztratí, ale při opětovném přehrávání se můžete překliknout i na druhou verzi oficiálního záznamu Australské televize.   

I přes obrovské výdaje na pražské tunely (nikoliv dopravní) se ještě v rozpočtu Hlavního města Prahy našla nějaká ta koruna a po vzoru Sydney bude ze zakotvených pontonů na Vltavě odpálen slavnostní ohňostroj. Odpočítávat prý bude popová hvězda Helenka Vondráčková.

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!