23.10.2013 15:22

Sedm hříchů vysoce postaveného kléru v česku

Jak se každým dnem přibližují volby, zločinci už začínají tušit, že jim zvoní hrana. Kardinál Duka byl pozván do Českého rozhlasu, kde měl komentovat záměr Ministerstva vnitra vyjmout Pražský hrad z církevních restitucí. Rozhovor však byl předčasně ukončen, protože Duka neudržel nervy na uzdě a řval jako smyslů zbavený, že se vracíme do doby zločinného komunistického režimu.

Více zde Parlamentní listy Hlasitý výbuch kardinála Duky

„Já už dva roky upozorňuji, že v této zemi, někteří lidé nás chtějí připravit o všechnu svobodu a demokracii, kterou jsme si vytrpěli a vybojovali“, vřeští kardinál Duka.

Rozvedení otcové na to upozorňují už nejméně deset let! Kde vrcholný klérus žil více jak dvacet let, když si nevšiml, že zde žádný právní stát není a o lidských životech rozhoduje komunistický dobytek v talárech? Kolika rozvedených otců se Duka zastal, když byli zločinným systémem oddělováni od svých dětí? Kolika otců se zastal, když byli skrze nehorázné výživné okrádáni o majetek často i svých předků? Ani jednoho! A teď bude vřískat jako smyslů zbavený?!

Mimochodem, byli jste někdy v poslední době na Pražském hradě? Nebyli? Tak tam ani nechoďte! Zločinným systémem totiž z Pražského hradu udělal atrakci, která rozhodně není určena pro rozvedené otce a jejich děti. Do katedrály sv. Víta lze jen nahlédnout od vchodu, jinak musíte zaplatit vstupné (dříve se platilo jen za vstup do hrobek). Takto zkrácená prohlídka „zatuchlého kostela“ dětem nejspíše nebude vadit a mnohem více by je bavila Zlatá ulička s pidi domečky. Jenže vstup do uličky je zatarasen turnikety jako na sjezdovce (už to je brutální zásah do historické části hradu) a za vstup musíte zaplatit. Všechny domečky jsou přestavěny na moderní prodejny cetků pro turisty, které děti rozhodně nenadchnou a „historický zážitek“ ze Zlaté uličky je tak naprosto nulový. Na párek v rohlíku za 75 vočí vás také rychle přejde chuť (bohužel nikoliv vaše děti).

Z celého Pražského hradu lze doporučit pouze návštěvu Muzea hraček, kde jsou zatím ceny vstupného rozumné. Někteří rodiče však mohou být silně otřeseni, když zde najdou svoji oblíbenou hračku z dětství a dnes už je považována za muzejní exponát.

Jediné, nad čím lze z celé návštěvy Pražského hradu skutečně hodně dlouho žasnout, je ceník vstupného. Za dospělého člověka zaplatíte 350,-Kč a za dítě 175,-Kč. Rodinné vstupné 700,-Kč je už skutečně brutální výsměch rodině (Ceník ZDE). Tyhle ceny jsou pochopitelně pro cizince směšné a tak jich zde každý den projdou tisíce.

Nikdo církvi nebrání, aby na Pražském hradě pořádala nějaké svoje obřady. Hlavním problémem sporu o Pražský hrad jsou tak miliónové příjmy z turistického ruchu.

Pražský hrad však patří všem občanům tohoto státu a pro české občany by měl být převážně přístupný zdarma. Pokud se to Dukovi nelíbí, tak ať si vezme kadidlo a táhne s ním smrdět do Vatikánu, jak vyhrožoval v Českém rozhlasu! Když nám dodnes nebyl ničím užitečný, chybět nám tu rozhodně nebude!

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


NEJLEPŠÍ HLÁŠKY 2013

Text odpovídá mentalitě úředníků Ministerstva spravedlnosti.
Mgr. Pavel Hasnekopf
--------------------------------
Iura novit curia -  Soud zná zákon
soudce JUDr. Michal Ryška 
--------------------------------
Svědek profesor Šámal je nadbytečný.
soudce Mgr. Iva Diepoltová