30.03.2013 11:06

Vymrskej svého soudce

JusticeTV má svých internetových stránkách veselou velikonoční hru Vymrskej svojí soudkyni. Abychom nebyli označováni za sexisty (nedůvěra k opačnému pohlaví), nemělo by se zapomínat ani na eunuchy v talárech strážící proti-otcovský zločinný systém. Adikia tedy svým čtenářům přináší stejně zábavnou hru Vymrskej svého soudce. Svému oblíbenému soudci tak můžete dát hezkou velikonoční nadílku.  

Pokud se hra nezobrazuje, nemáte v prohlížeči nainstalovaný Flash Player (ke stažení ZDE). Hra má i báječný zvukový doprovod, proto si nezapomeňte pustit přídavné reproduktory.

Návod ke hře

Mezi tím, co jste četli tyto řádky, se ve spodním okně již hra načetla. Uprostřed je pole, do kterého napíšete jméno své nejoblíbenějšího soudce, kterého chcete poctít velikonoční nadílkou. K nadílce máte hned několik nástrojů, které si můžete vybrat po najetí myší na pole s nápisem ARMES v levé části. Pak už stačí jen klikat myší na červené šipky. Opravdu kvalitní nadílku lze dosáhnout pouze obměnou nástrojů. Výborná je zejména nadílka basebalovou pálkou. Kvalita nadílky se zobrazuje na stupnici v pravé části. Nadílka je úspěšná, když přiletí posel jara, ptáček poletující okolo hlavy soudce.

Pokud nadílku považujete za nedostatečnou nebo jste nestihli vyzkoušet všechny nástroje, nadílku lze kdykoliv opakovat kliknutím na lékárničku v pravém horním rohu.

Adikia přeje všem svým čtenářům veselé Velikonoce
a mnoho zábavy při hře.

—————

Zpět