20.03.2013 01:32

Vzkaz Adikie vykořisťovatelům národa

Vážení spoluvykořisťovatelé národa

Mnozí z vás kromě běžných pracovních problémů a okopávání kotníků údajně pravicovými či skutečně levicovými politiky mají pevné zázemí ve spokojené rodině. Někteří živnostníci však to štěstí nemají a jejich rodina se rozpadla, často i jako vedlejší produkt samostatné výdělečné činnosti.  

Živnostník a rozvedený otec je v tomto státě smrtelná kombinace!

Vyvolávání nenávisti vůči živnostníkům na základě polopravd, které předvedl bývalý komunista Mládek je naprosto stejné, jako vyvolávání nenávisti vůči rozvedeným otcům - neplatičům výživného. Různé spolky, advokáti, exekutoři, ale dokonce také soudci šíří tuto nenávist pod záštitou „zájmu dětí“, ale ve skutečnosti parazitují na neštěstí těchto dětí stejně jako šiřitelé nenávisti vůči živnostníkům (Mládek aspol.) a jde jim pouze o vlastní prospěch. Stejně jako jsou z kontextu vytrhována odlišná pravidla odvodů pojistného živnostníků, je neplnění výživného především až důsledek skutečnosti, že zde neexistují žádná pravidla pro vyměřování výživného a výživné je určováno pouze podle momentální nálady soudce. Zejména v případě živnostníků je uplatňována presumpce viny nepřiznání všech příjmů a vyměřovacím základem výživného je v těchto případech fiktivní příjem například podle tabulek MPSV průměrných příjmů v jednotlivých oborech.

Rozvedení otcové se nechali inspirovat trestním oznámením podaným Stranou živnostníků ČR a na svých stránkách zveřejnili text trestního oznámení na socana Mládka s tím, aby toto trestní oznámení podal každý sám za sebe, protože máme špatné zkušenosti s prací orgánů činných v trestním řízení a nechceme spoléhat pouze na trestní oznámení podané Stranou živnostníků ČR.

S ohledem na podobné nenávistné projevy by rozvedení otcové uvítali podporu Strany živnostníků ČR k přijetí zákona o výživném, který by z velké části vyřešil dnes již celospolečenský problém s neplacením výživného.

Luboš Meszner

—————

Zpět