11.09.2012 15:42

Žalujte stát – říká Tomio Okamura

Na rozdíl od ódésáckého diletanta spravedlnosti Blažka to má tento chlápek v hlavě naprosto dokonale srovnané.  

Soudy kašlou na otce a zcela protiústavně svěřují děti matkám na místo střídavé péče.

Tomio Okamura se zmiňuje o průlomovém nálezu Ústavního soudu z března tohoto roku. Problém je však v tom, že obecná soudní stolice kašle nejen na otce, ale kašle i na pro všechny závazné nálezy Ústavního soudu (viz. Soudní stolice vydělává peníze pro zločince). To je přímo ukázkový příklad, kde soudní stolice spoléhá, že si občan nebude stěžovat, protože se to finančně nevyplatí (újma je menší než náklady na ústavní stížnost) nebo je to komplikované (nutnost zastoupení advokátem).

V žádném případě to však nevzdávejte, i kdyby to nebylo finančně rozumné či jakkoliv komplikované. Jde v první řadě o spravedlnost a náklady si pak zhojíte na státu!

Žalujte stát - říká i Adikia a přikládá k tomu návod jak postupovat. Většina rozvedených otců nemá finanční prostředky na zastoupení kvalitním advokátem, proto se můžete nechat inspirovat žalobním návrhem mladé vynikající advokátky Mgr. Lucie Vaverkové z advokátní kanceláře Eadvokacie. Tato advokátní kancelář se rodinným právem nechce příliš zabývat, protože jde o solidní advokáty, kdy přes špičkové znalosti zákonů nejsou schopni rozvedeným otcům zaručit jakýkoliv úspěch ve sporu. Důvod naprosto přesně řekl Tomio Okamura.

Soudy kašlou na otce a zcela protiústavně svěřují děti matkám na místo střídavé péče.

Pokud se však dopracujete do fáze, kdy lze podat žalobu na stát například pro průtahy v řízení (v případě opatrovnického řízení nejsou letité spory žádnou výjimkou), situace se rázem otáčí a můžete si dovolit i špičkové právníky z advokátní kanceláře Eadvokacie, která si účtuje náklady na řízení až podle toho, kolik se podaří vyždímat ze státu. To jsou férové a motivující podmínky.

Návod jak postupovat v případě žaloby na stát naleznete na stránce Výživné v sekci Rukojeť kverulanta pod názvem Žalujte stát.

—————

Zpět