31.07.2013 09:46

Zmrd každým svým coulem

Požadavek prezidenta Zemana, aby koalice zločinců předložila 101 notářsky ověřených podpisů, aby mohla být knihkupkyně Němcová pověřena sestavením vlády, je vcelku neobvyklý, ale za současného stavu v Poslanecké sněmovně naprosto odůvodněný. Knihkupkyně Němcová se z toho může opupínkovat, protože těch 101 podpisů rozhodně nemá jisté a tak vymyslela trapnost nad trapnost. Poslanci se hezky postaví do fronty a podporu knihkupkyni Němcové podepíší před prezidentem. Ouha, ale s tím narazila u některých svých spolustraníků.

Například poslanec ODS Boris Šťastný tento nápad srovnal s frontou na banány za komunistického režimu. „Nikdy v životě jsem žádnou frontu nikde nestál. Ani za komunistů na banány. To jsem si je raději odepřel. A nehodlám to měnit, já žádnou frontu stát nebudu. Buď stačí mé veřejně dané prohlášení a čestné slovo, coby řádně zvoleného ústavního činitele, v krajním případě, bude-li to nezbytné, ověřený podpis, nebo na to kašlu. Na kašpařiny nemám náladu.“

To je slovo chlapa, který si pevně stojí za svými názory, byť s jeho politickými názory nemusíme souhlasit.

Zcela jiný názor zastává ódésácký zmrd Pavel Staněk, který naivním hlupákům sliboval kosmetickou změnu Zákona o rodině ve prospěch střídavé péče, aby vzápětí přišel s návrhem na exekuční a trestní zabavování řidičáků nešťastným rozvedeným otcům, kteří nejsou schopni plnit nehorázné výživné stanovené jen podle momentální nálady soudních stolic. Zmrd Pavel Satněk by skočil třeba i šipku z naskládaných přepravek do hromady hnoje, jen aby se udržel u koryta.   

„Povede-li podobný úkon ke jmenování Miroslavy Němcové premiérkou, nemám problém ani s ověřením podpisů, ani s podpisem přímo před panem prezidentem. Nerad bych, aby se pan prezident vymlouval na nějaké formální důvody, proč to neudělat, a raději nechal působit vládu Jiřího Rusnoka,“ myslí si poslanec ODS Pavel Staněk.

Zdroj Parlamentní listy.cz  Na takové kašpařiny Vám kašlu, paní Němcová

—————

Zpět