05.11.2012 15:59

A pak, že k žádné změně nedošlo!

Na článek Komunistický strašák je jen optický klam, kde Adikia výdobytky demokracie považovala jen za optický klam s tím, že zde k žádným změnám nedošlo a stále nám vládnou stejní komouši, přišlo do redakce několik upozornění, že článek není objektivní. Následující fakta a obrázky prý jasně dokazují, že to není pravda, že se komouši v mnohém změnili.

Na místo motoricky nestálých klepajících se starců dnes v čele komunistů stojí mladý ambiciózní Petr Přesčas, který by prý klidně skočil i šipku (třeba i do žumpy, pokud by za to byla nějaká placená funkce). Dokonce i pluralita názorů uvnitř strany je dnes možná a v předsednictvu tak může zasednout i představitel konkurenčního názoru na politiku strany. Za to se však musí podřídit většinovému názoru, aby strana neztratila svojí vedoucí úlohu. Na postu místopředsedy strany se může objevit i homosexuální deviant, což by dříve bylo naprosto nemyslitelné. Byť se intelektuální vývody jednoho ze současných místopředsedů příliš neliší od předchozích představitelů strany a sám se tím nijak netají (ono je to stejně poznat po pár slovech), na první pohled svojí přepečlivou elegancí alespoň převyšuje funebrácky oblečené strace. I ženské osobnosti ve vedení strany dříve dělnického původu dnes nahradila sečtělá (zkrachovalá) knihkupkyně.  

A pak, že k žádné změně nedošlo!

Sjezd komunistů dříve - Park kultury a oddechu Julia Fučíka (výstaviště Praha)

 

Sjezd komunistů dnes- Rondelo (výstaviště Brno).

 

—————

Zpět


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše