04.05.2014 21:51

A už je to tady!

Ani nestihla oschnout písmenka v článku Exekutorský vymahač není úřední osoba, kde Adikia „předpovídala“, že rozhodnutí Nejvyšší stolice může paradoxně ještě zhoršit situaci s vymáháním dluhů a pokud urychleně nedojde k zásadní změně, nějakému dlužníkovi rupnou nervy a exekutorský vymahač to šeredně odskáče. A už je to tady!

Dlužník zbil exekutory, skončili v nemocnici

Ve středu čelila dvojice vykonavatelů v pražské Jungmannově ulici brutálnímu ataku, který přerušili až policisté. Oba skončili v péči lékařů, jeden s vážným poraněním páteře, druhý se zlomenou rukou a řeznou ranou.

Zdroj mínkotvorná kanálie Novinky.cz  Dlužník zbil exekutory, skončili v nemocnici

Není to tak dlouho, možná dva roky nazpět, kdy byli dlužníci společností tvrdě odsuzováni a nikdo s nimi neměl sebemenší slitování. Když se podíváte do diskuse pod tento článek, dnes je to přesně obráceně. „Zastánci“ exekutorů jsou tvrdě „mínusováni“ a nejvíce kladných ohlasů mají příspěvky, které dokonce schvalují násilí proti exekutorským vymahačům.

Náměstkyně zlovůle Marvanová by tedy místo slov už konečně měla pohnout zadnicí, jinak se velice brzo nějaký exekutorský vymahač dočká odměny podle tabulek stanovených ulicí.

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE