13.07.2013 10:26

Barevný svině

Před 14 dny se v Českých Budějovicích konala demonstrace radikálních extremistů proti pokojnému cikánskému obyvatelstvu. Základní principy spravedlivé sociální solidarity pracující části společnosti s bezkonfliktní cikánskou menšinou se podvratným živlům snažili vysvětlit „cikánští pomáhači“ obušky a slzným plynem. Následně byla vedena vášnivá diskuse, zda skandování nadávky „černý svině“ bylo určeno přátelské cikánské komunitě nebo jejich ozbrojeným chráničům. Problém pokojné cikánské menšiny s nesnášenlivou skupinou pracujících občanů na budějovickém sídlišti Máj se tím však vyřešil. Navíc důvěryhodnost informací oficiálních médií byla hrubě narušována nedostatečně cenzurovaným internetem, kde jsou šířeny amatérské záběry z demonstrace (Černý svině).

Radikální extremisté zneužívají čistě místních problémů, které jsou z celospolečenského hlediska naprosto bezvýznamné, k  podněcování k rasové nesnášenlivosti a hned další sobotu přichystali vyvolávání konfliktů na předem nepovolené demonstraci. Do Budějovic měli přijet náckové z celé Evropy, proto primátor slovenského původu s maďarským jménem vyzval občany, aby se provokační předem nepovolené demonstrace neúčastnili a raději opustili město. O veřejný pořádek se postarají „černé svině“.  „Cikánští chrániči“ neponechali nic náhodě a na příjezdech do Budějovic probíhaly rozsáhlé silniční kontroly. Lékárničky s prošlou respirační dobou je tentokrát vůbec nezajímaly a svoji pozornost zaměřili na tyčové dřevěné či kovové předměty, které s provozem vozidla nemají žádnou souvislost. Zde opět nacházíme spojitost cikánského problému s výživným, kdy jsou rozvedeným otcům zadržovány řidičáky za neplacení výživného, aniž by se kdy dopustili nějakého dopravního přestupku. 

Aby se ultraradikální extrémisté z celé Evropy nepřesunuli z náměstí na sídliště Máj, kde probíhala mírumilovná povolená demonstrace cikánské komunity, „černé svině“ neprodyšně uzavřely celé náměstí. Demonstranty pak z náměstí pouštěly jen po dvou, aby se nemohli dále nepovoleně shromažďovat. I přes toto „geniální“ opatření se radikální extrémisté opět shromáždili a pokusili se narušit veřejný pořádek na sídlišti Máj. Oficiální média byla skoupá na slovo, ale nechyběly ukázky připravenosti uhájit vymoženosti sociální spravedlnosti - naleštěná vodní děla a jízdní garda. Podle všeho byl zásah „černých sviní“ úspěšný, když pozatýkaly nejméně sto extremistů a nikdo neublížil šikanované cikánské komunitě. Nedostatečně cenzurovaným internetem se však postupně začaly šířit fámy, že „černé svině“ surově zmlátily novinářku, napadly vozíčkáře a ničily soukromý majetek. Z radikálních extremistů se vyklubali místní pracující občané či důchodce o francouzských holích a z největších ultraradikálních extremistů „barevné svině“ - komando policejních mlátiček bez jakéhokoliv označení převlečené za extremisty či novináře. Plně se tak potvrdilo podezření, že „policejní svině“ do proticikánských demonstrací nastrkují provokatéry, jejichž úkolem je vytvořit záminku pro tvrdý zásah proti pokojným demonstrantům.

Zachycená videa o postupu Policie České republiky při protestním shromáždění v Českých Budějovicích ze soboty 7. července 2013. Policisté v civilu nebyli nijak označeni, jak jim ukládá zákon. Navíc občany dopředu neupozornili, že použijí donucovacích prostředků, ačkoliv jim to předepisuje zákon. Občané Českých Budějovic chystají hromadně podat trestní oznámení za agresivní útok bezpečnostních složek na české občany.

Zdroj AC24.cz

 

 

 

 

 

Uměle vytvářená pohádka o radikálních extremistech je už všem k smíchu a radnice proto svolala veřejnou diskusi na zimní stadion. Zde místní velitel „cikánských chráničů“ všem nespokojencům zle vyčinil, proč si stěžují až teď a na případné problémy s pokojnou cikánskou komunitou jej neupozornili dříve. Zde je však nutno připomenout, že první demonstrace byla reakcí na „nedorozumění“ na dětském pískovišti, které přerostlo ve hromadnou rvačku, u které zasahovalo několik desítek „ochránců veřejného pořádku“. Opět se nic nevyřešilo a tak není divu, že dnes bude další proticikánská demonstrace.  

Adikia si však nemůže odpustit jízlivou poznámku.

Až zase půjdete k volbám a dáte svůj hlas některé ze současných parlamentních stran, nezasloužíte si nic jiného, než aby vás další čtyři roky „černý a barevný svině“ pravidelně seřezaly pendrekem.

A opět zde máme spojitost cikánského problému s problémy rozvedených otců. Přes držku by měli dostat všichni rozvedení otcové, kteří v příštích volbách dají hlas některé ze současných parlamentních stran! 

 
 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.


ADIKIA HUMOR

III. ÚS 298/12 

Idea právního státu vychází z principu, že stát a občan nejsou v zásadním sporu, ale stát má sloužit občanům.

Ústavní stolec  LP 2012

 


ZAJÍMAVOSTI


Česká republika

10 mil. obyvatel
3 066 soudců
596 soudců členů KSČ
4 000 ústav. stížností
23 000 vězňů

 Více ZDE


Japonsko

100 mil. obyvatel
3 191 soudců

0 soudců členů KSČ
10 000 ústav. stížností
56 000 vězňů

Více ZDE