18.12.2012 22:38

Českou republikou zmítá nový paranormální jev

Poselství mimozemšťanů v podobě kruhů v obilí, Tunguzský meteorit, Bermudský trojúhelník či Stonehenge budou pro lidstvo asi ještě dlouho nevysvětlitelnou záhadou. Avšak i v běžném životě (s)prostých občanů České republiky se dějí paranormální jevy, které se s běžnými vědomostmi a informacemi zejména o fungování soudní stolice dají jen těžko spolehlivě vysvětlit. Pro mohutnou iracionální složku se tak stávají příležitostí pro různé okultisty a oblíbeným tématem bulvárních médií.

Okultismus (lat. occultus, skrytý, tajný) je souborný název pro oblast nadpřirozených, tj. vědou dosud nevysvětlitelných jevů, které byly studovány tzv. „tajnými vědami“ jejichž vysvětlování bylo utajováno. Učení okultismu je tajné, aby se zamezilo jeho zneužití.

Českou republikou teď doslova zmítá paranormální jev, který je záhadný už jen tím, že jeho projevy končí naprosto přesně na geografických bodech hraniční čáry se státy dřívějšího západního bloku, přestože jsme součástí Schengenského prostoru, kde mezi státy prakticky žádné hranice nejsou. Tuto záhadu často připomíná i známá okultistka Lucie Asenová (ANR - asociace nectných raket). Řeč je o neplacení výživného, které má v České republice hlubokou tradici, kdy již za minulého režimu bylo klasifikováno jako trestný čin zanedbání povinné výživy (§ 213). Neplnění výživného je paranormální jev především pro rodiče, kteří žijí ve fungující a spokojené rodině. (Také jsem to v té době vůbec nechápal.) Kdo z rodičů by nechtěl pro svoje děti jen to nejlepší i za cenu vlastního odříkání? Přesto podle statistiky Ministerstva vnitra od roku 2008 závratně stoupá počet osob stíhaných pro neplacení výživného. Podle statistiky z roku 2011 už dokonce 38 % rodičů na svoje děti řádně neplatí výživné (a to ještě neznáme počet neplatičů v tomto roce, který bude nepochybně ještě větší). Na rozšiřující se paranormální jev neplnění výživného nedávno upozornila bulvární televize Nova.

Bulvární televize Nova naznačila, že příčinou paranormálního jevu neplacení výživného může být nová partnerka neplatiče výživného. To je však zjevný nesmysl, kdy celá řada neplatičů výživného (čti rozvedených otců) žádnou partnerku nemá. I když bulvární televize Nova nepřinesla jednoznačné vysvětlení paranormálního jevu neplacení výživného, zazněla zde velmi podstatná informace. Před společností utajovaná „věda“ vyměřování výživného někdy „vykouzlí“ skutečně hodně vysoké výživné, které dítě za jídlo a oblečení nemůže spotřebovat. Určitá část výživného tedy (dle Zákona o rodině) musí být ukládána na účet, který (a to je důležité) spravuje soudní stolice (rozhodně nikoliv matka!).  

Proč zrovna v České republice a právě od roku 2008 stoupá počet rodičů řádně neplatících výživné je tak i nadále skutečně obrovskou záhadou, kterou racionálně neumí vysvětlit ani okultistická soudní stolice, která se „tajnou vědou“ vyměřování výživného přímo zabývá.

Jestliže pro tento jev neexistuje racionální vysvětlení, je každá snaha o jeho usměrnění šarlatánstvím, které předvádí současný ministr zlovůle Blažek zabavováním řidičských průkazů neplatičům.

Doufejme, že příčiny paranormální jevu neplacení výživného se jednoho dne podaří vysvětlit, čemuž můžete pomoci šířením odkazu na Adikii.

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
čelnů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše