16.06.2013 16:57

Chudák soudní stolice si ani nestihla dojít na oběd

Je vcelku zbytečné komentovat současné události okolo zmrda Přesčase, protože i přes jednotlivé „střípky“, které se k nám postupně dostávají, se kromě špiclování manželky zmrda Přesčase, což bylo zjevně odhaleno jako vedlejší produkt, nestalo nic, o čem bychom nevěděli. Jen většina z nás si podle zmrda Přesčase tu „demokracii“ špatně vysvětlila, kdy lidem zvolení poslanci hlasují podle rozhodnutí stranických sekretariátů a pokud něco odporuje jejich přesvědčení, pak je „čestné“ se vzdát poslaneckého mandátu a přenechat svoje místo někomu jinému, kdo stranický sekretariát podpoří a je vcelku nerozhodné, zda se jedná o důvěryhodnou osobu nebo trestně stíhaného zločince. O odstoupivšího „čestného“ poslance se pak strana postará nějakou lukrativní trafikou.

Politická korupce zde není žádnou novinkou, kdy i Bárta uplácel svoje stranické kolegy. Je tu však jeden „drobný“ rozdíl. Nebylo prokázáno, že by se jednalo o úplatek ke konkrétnímu hlasování a navíc se jednalo o prokázanou provokaci ve snaze zdiskreditovat Věci veřejné, kterou organizoval „čestný“ ódésácký poslanec Tluchoř. Ačkoliv bylo prokázalo, že se tím „čestní“ poslanci Kočí a Škárka dopustili trestného činu podvodu a soudní stolice podala podmět k jejich trestnímu stíhání, dodnes místo v kriminále sedí v poslanecké sněmovně a podporují vládu zmrda Přesčase.

Komoušům a socanům se na této „demokracii“ také cosi nelibí, ale na jejich opoziční řeči nelze dát, protože jim jde pouze o převzetí moci. Chudák Karolína z Lidem teď neví na čem je. Bylo správné přeběhnout od véček a podpořit zmrda Přesčase nebo by si měla chystat kartáček na zuby, protože je stejná prodejná politická děvka a patří do kriminálu jako Tluchoř aspol.? Jeden by tedy očekával, že se k tomu postaví čelem předseda „demokratické“ TOP 09 hrábě Schlafnberg, ale ten byl tak vyčerpán pomocí vytopeným lidem, že si při ujasňování základních principů demokracie ve sněmovně málem rozbil čelo o stůl, jak mu hlava padala únavou.

Rozvedení otcové, kteří chtěli vidět hráběte Schlafenberga na hradě, se tak mohli přesvědčit, jak se jejich rodovým křížením zdegenerovaný idol „staví“ k současné podobě demokracie a měli by si dát pár facek, že takového zmrda podporovali a šli tak proti zájmu rozvedených otců, kteří usilují o zásadní změnu současného zločinného systému. Hlavně by však neměli „plakat“, že je zločinecký systém dusí, protože si za to z větší části mohou sami.

Bulvární novináři nás sice poctivě zásobují každou novou událostí, ale jak už bývá jejich zvykem, nejsou schopni hlubší analýzy. Na začátku tiskové konference „pomatených“ státních zástupců a policejních zakuklenců se zmrdovi Přesčasovi dostalo jistě překvapivé vysvětlení, proč je věc řešena Vrchním státním zastupitelstvím v Olomouci. Jak nikdo z nás nepochyboval, organizovaný zločin totiž měl svoje chapadlo Grygárka na Vrchním státním zastupitelství v Praze a Nejvyšší státní zástupce Zeman proto přikázal věc do Olomouce. Pochybné „tanečky“ zmrda Přesčase okolo odvolání buzny Pospíšila, jmenování psychopata Blažka a následně jmenování Bradáčové tak už byly naprosto zbytečné. Nic to nemohlo změnit, protože vyšetřování již dávno běželo.

Do celé mozaiky dnes zapadá seminář na téma „nový zákon o státním zastupitelství“, který se konal v únoru v Poslanecké sněmovně. Protože se dala očekávat účast „špiček“ justice, nemohla zde chybět redakce Justice TV (záznam ZDE). Nakonec z toho byl docela trapas, protože obrovský sál zel prázdnotou (při diskusi jsem musel dávat velký pozor, aby to na záznamu nebylo vidět).  Z justičních „špiček“ nepřišel nikdo a jen u jednoho stolku byl hlouček nám zcela neznámých osob, ze kterých se později „vyklubali“ státní zástupci a to nikoliv nějací okresní „příštipkáři“, ale převážně právě státní zástupci VSZ v Olomouci a zjevně byli rozhořčeni neúčastí pražských „kolegů“ a „špiček“ justice.  Tehdy jsme to také příliš nechápali, ale dnes je naprosto jasné, že jde o dva „klany“ státních zástupců. A nebyl bych to já, kdybych této příležitosti nevyužil a nezeptal se na trestání neplatičů výživného. Většina ze státních zástupců považovala kriminalizaci neplatičů výživného za nesmysl a bylo znát, že je více zajímá podstatně závažnější trestná činnost, ale na kameru to nikdo nechtěl říct. Mimochodem, právě natáčení této reportáže nám otevřelo dveře k poslanci Sokanovi, pod jehož záštitou jsme pak uspořádali velmi úspěšný seminář na téma „Setrvalé problémy opatrovnického soudnictví“. Když pak poslanec Skokan viděl sál „našlapaný k prasknutí“, po zkušenosti s předchozím seminářem neskrýval svoje nadšení.  

Pokud je na celé kauze slovy zmrda Přesčase něco „mediální bramboračkou“, pak je to tvrzení, že jde o nějakou zběsilou akci státních zástupců a policejních zakuklenců. To je pochopitelně nesmysl, protože k odposlechům a domovním prohlídkám musela dát souhlas soudní stolice. Dramaticky je líčeno, zda orgány činné v trestním řízení stihnou doručit soudní stolici návrhy na uvalení vazby, přičemž ve skutečnosti celý stoliční aparát pracoval v režimu, jako kdyby nebyl pátek večer, ale běžný pracovní den dopoledne a místo návrhů na uvalení vazby se čekala se kontrola z Ministerstva zlovůle.

V sobotu pak začíná „maraton“ rozhodování o vazbách a všichni netrpělivě čekají, jak se „nezávislá“ soudní stolice postaví k návrhům „šílených“ státních zástupců, jako kdyby se snad měl stát nějaký zázrak. Mnozí se jistě radují, když jeden zločinec za druhým míří do vazební věznice. Přiznávám se, že mě to také potěšilo, kdy Ráthovi vazba velice prospěla, neboť pochopil, že věznění neplatičů výživného je nesmysl a podal návrh zákona na stanovení výživného ze skutečného příjmu povinného. Věznění politiků je tedy jedna z cest ke zrušení trestného činu zanedbání povinné výživy a stanovení jasných pravidel pro stanovení výživného.

Zároveň nutno říct, že rozhodování o vazbě je bohužel nejslabším místem na celé kauze, kdy lidé, kteří už na vlastní kůži poznali „spravedlnost“ soudních stolic, právě tomuto kroku absolutně nemohou důvěřovat. To je na celé kauze horší, než vyšetřované zločiny. Není proto divu, že je úzkostlivě zamlčováno jméno soudní stolice, která o vazbách rozhodovala. Na místo toho jsme se od tiskového mluvky dozvěděli, že chudák soudní stolice ani neměla čas se naobědvat. Možná by tedy mělo skončit ve vazbě i několik soudních stolic, aby pochopily, že řada rozvedených otců má sice hodně času na oběd, ale přesto neobědvají, protože jsou decimováni nepřiměřeným výživným.

Několik překvapení se však nakonec stalo. Jeden zločinec se přiznal k trestné činnosti, ale to rozhodně nelze stavět jako nějaké hrdinství, když je to ve skutečnosti poseroutka, který se bál o svoje plné korýtko a tak se nechal úkolovat Přesčasovou vagínou, na místo toho, aby jí hned napráskal.  Druhým překvapením byl návrat zločince Šnajdra ze zahraničí a jeho dobrovolné přihlášení se pomáhačům. Nejspíše si mysel, že tím soudní stolici obměkčí a bude stíhán na svobodě, ale to se tvrdě přepočítal.

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici