16.03.2013 20:26

Hyn sa hukáže

Po bitvě na Bílé hoře byl vlastník Chodského panství, jako účastník povstání popraven a nový majitel Laminger výsady Psohlavců odmítl akceptovat. Tato velká křivda rozhodla o povstání proti vrchnosti. Do čela odporu se postavil mladý Jan Sladký Kozina. Boj se však nepodaří dovést do úspěšného konce. Kozina je zajat, povstání násilím potlačeno. Laminger, Chody zkomolen na Lomikar, chce veřejně, pro výstrahu Kozinu popravit, aby ukázal svoji sílu a vzbudil strach. Těsně před svou smrtí zvolá Kozina známou větu „Hyn sa hukáže! Do roka a do dne, zvu tě Lomikare na Boží súd!“ Německý pán se však jen směje. Neblahé proroctví se však doslova splní. Lamingera ranila mrtvice.

V roce 2008 šmejd Přesčas sprostě urážel nešťastné rozvedené otce, kteří se vzbouřili proti prorůstání opatrovnické mafie do státní správy (lidská hyena advokátka Pavlová byla dosazena do brněnského úřadu na ochranu práv dětí). Povstání bylo potlačeno především díky lenosti rozvedených otců, kteří si mysleli, že to za ně „sedm statečných“ zařídí a nezájmu společnosti. To se všem tvrdě vymstilo. Na dlouhou dobu opět zavládla doba temna rodinného práva a šmejd Přesčas vystoupal až na post premiéra. Šmejd v sobě šmejda nezapře a stejně jako se sprostě zachoval k rozvedeným otcům, zachoval se sprostě i k celé společnosti. Dnes je tak premiérem té nejhorší vlády od revoluce a hrobařem pravice. Slova Koziny jsou platná, jen se to dnes říká trošku jinak.

Na každou svini se vaří voda!   

Trestní oznámení na šmejda Přesčase

Předseda horní komory Milan Štěch a šéf ústavně-právního výboru Senátu Miroslav Antl požádali nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana, aby prozkoumal, jestli se šmejd Přesčas podpisem novoroční prezidentské amnestie nedopustil trestného činu. Podezřívají ho ze zneužití pravomoci úřední osoby, protože prezidentskou novoroční amnestii jako premiér podepsal, aniž by ji předtím předložil vládě k projednání.

Advokát Milan Hulík považuje za správné, že se senátoři obrátili na nejvyššího státního zástupce. „Premiér samozřejmě mohl amnestii podepsat mimo Úřad vlády, ale jeho povinností s tím bylo vládu seznámit,“ potvrzuje právník fakt, že v tomto bodě šmejd Přesčas nesplnil svou povinnost. Nesouhlasí s tím, že by šlo o nedbalostní čin. „Žádný nedbalostní čin, to bylo úmyslné zneužití pravomoci úřední osoby,“ prohlásil advokát Milan Hulík.

Zdroj Parlamentní listy

Nutno říct, že trestní oznámení na šmejda Přesčase je postaveno na podstatně silnějších argumentech, než je žaloba na „velezrádce hradčanského“ Klause.

Hyn sa hukáže, zda máme stejně nezávislé orgány činné v trestním řízení jako v Itálii a šmejd Přesčas skončí v kriminále, kam měl nastoupit, hned jak se narodil!  

 

—————

Zpět



ADIKIA HUMOR

III. ÚS 298/12 

Idea právního státu vychází z principu, že stát a občan nejsou v zásadním sporu, ale stát má sloužit občanům.

Ústavní stolec  LP 2012


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše


ZAJÍMAVOSTI


Česká republika

10 mil. obyvatel
3 066 soudců
596 soudců členů KSČ
4 000 ústav. stížností
23 000 vězňů

 Více ZDE


Japonsko

100 mil. obyvatel
3 191 soudců

0 soudců členů KSČ
10 000 ústav. stížností
56 000 vězňů

Více ZDE