17.09.2013 10:49

Je extremista člověk, kterému vadí bordel a špína?

Tohle jste nikdy neměli vidět!

18. 5. 2013 Došlo v Duchcově k napadení manželského páru skupinou cikánů. Média o tom informovala se zpožděním a vlažně. Video, které zde máte možnost vidět, bylo novináři odmítnuto a případu se následně nedostalo potřebné pozornosti. Jelikož se nejedná o první případ, kdy je takováto událost zamlčována, prosíme Vás o šíření a sdílení. Pomozte nám. Jenom tak lze poukázat na to, že v této zemi není vše v pořádku, především co se týče soužití majoritní části obyvatelstva s "minoritou". Také chceme apelovat na novináře, aby již přestali tyto případy zametat pod koberec.

Zdroj Radicalboys.com Tohle jste nikdy neměli vidět!

Policie ČR, která má „pomáhat a chránit“ se snažila zabránit šíření tohoto videa „z obav před nepokoji“. Ze záběrů je vidět, že došlo ke slovní potyčce mezi mladým manželským párem a dvěma cigoši. Žena se snaží zabránit dalšímu konfliktu a manžela odvádí stranou. Cigoš v bílém oblečení odbíhá a přináší si dlouhý klacek (kde se na náměstí vzal?) a zaútočí s ním na dvojici. Během chvilky je okolo mladého páru nejméně deset cigošů a mlátí je hlava nehlava. Pozor! Video obsahuje drstické záběry!

Okamura: Je extremista člověk, kterému vadí bordel a špína?

Lidové noviny se mne zeptaly, zda si myslím, že mě ve volbách budou volit extremisti, jak tvrdí někteří politologové. Údajně se to může stát proto, že jsem se v minulosti vyjadřoval proti Romům.

Odpověděl jsem jim takto:

Politologové například tvrdili, že v senátních volbách nemám šanci ani v prvním kole, a hezky logicky to nějak zdůvodnili. Opak byl pravdou. Bohužel či bohudík - reálná politika je naprosto mimo schopnost vnímání našich politologů a komentátorů, jejichž vyjádření slyšíme v televizi či čteme v novinách. Vlastně nevím o jediném politologovi, který by alespoň na vteřinku pochytil skutečnou politickou realitu, jejich vývody jsou scestné, a to z jednoho zásadního důvodu - neznají realitu - nejsou ani mezi lidmi, ani mezi politiky, čerpají jen z médií, případně z šeptandy a spekulací svých blízkých intelektuálů. Například mě se nikdy žádný politolog nezeptal, co si myslím.

Pokud jde o ty extremisty - kdo to je extremista? Člověk, kterému vadí bordel a špína na ulici? Nebo člověk, který je naštvaný na stávající politickou elitu, která na něj na člověka z ulice kašle a jen krade a podvádí a lže? Ano - tohle asi bude možná můj volič. Člověk, který doufá, že se tentokrát zase nespálí a ten, komu dá důvěru, ho nezklame. Říkám a píšu to, co si myslím - a bere mi to u takzvaných pseudointelektuálů body. Normální lidé ovšem nechtějí politicko-korektní řečičky - oni v té realitě žijí a doufají, že jim někdo pomůže, že se politik nebude tvářit, že ty jejich problémy neexistují. Přesto si myslím, že do voleb jdou ještě jiné radikálnější strany než my, takže náš Úsvit je jednou z těch umírněnějších voleb – nabízíme jasné pojmenování problémů a jasná konkrétní řešení (viz moje blogy, knihy atp.).

Zdroj Parlamentní listy Okamura: Je extremista člověk, kterému vadí bordel a špína?

Okamura: Slušný člověk nemá zastání a paraziti, zloději a podvodníci mají eldorádo

To, jak politici 20 let úplně kašlou na řešení problému parazitujících a nepřizpůsobivých spoluobčanů, je šílené. Co se musí ještě stát, aby začali konečně něco dělat?

To mají lidé vzít spravedlnost opravdu sami do svých rukou? Stejně by to ale v tom případě odnesli nakonec Ti slušní – jak vidíme na příkladu Českých Budějovic - místo aby policie a politici chránili ty pracující, kteří na ně platí daně, tak je tomu přesně naopak. Slušný člověk nemá zastání a paraziti, zloději a podvodníci mají eldorádo. To, co se dnes děje slušným lidem v Ostravě-Zábřehu, je jen další případ v nekonečné řadě (https://zpravy.idnes.cz/problemy-s-ubytovnou-v-cujkovove-ulici-v-ostrave-zabrehu-p3j-/domaci.aspx?c=A130913_1976877_ostrava-zpravy_jog)

Děsivá situace. Děsivý je také ten pocit bezmoci. A nejhorší na tom je, že si lidé ve volbách stejně opět zvolí ty samé nemakačenka a tlučhuby z ČSSD, ODS a TOP09 (a tam se to jen hemží přeběhlíky z KDU-ČSL) a pak budou všichni zase jen nadávat a divit se, že jdeme z bláta do louže. Lidé jsou opravdu nepoučitelní.

Již před čtyřmi měsíci jsem podal do Poslanecké sněmovny společně s Radimem Fialou (náš lídr do voleb pro Olomoucký kraj) a Davidem Kádnerem (náš lídr do voleb pro Ústecký kraj) návrhy dvou novel zákonů, které jsou razantním krokem vpřed v řešení problematiky nepřizpůsobivých občanů a politici stávajících stran schválně ani nezahájili jejich projednávaní v Poslanecké sněmovně, až se pak nakonec sněmovna rozpustila, takže se nakonec zase nedočkáme.

Dosavadní parlamentní strany na problém kašlou a politikaří – přece nebudou zviditelňovat Okamuru s jeho dobrými návrhy! Přitom jsou naše návrhy prodiskutované a odsouhlasené více než deseti starosty postiženého Šluknovska, zastupiteli Ostravska, slušnými obyvateli sídliště Janov v Litvínově a dalších postižených oblastí. Nic tedy nebrání jejich projednání a rychlému přijetí. Nejhorší je ta bezmoc, jako osamocený senátor, který chce změnu, nemám proti drtivé parlamentní většině stávajících politických stran, šanci cokoliv prosadit. Mohu jen doufat, že se po volbách situace změní a naše hnutí Úsvit přímé demokracie bude mít co nejvíce poslanců, abychom nejen tyto záležitosti razantně ovlivnili. Máte to v rukou a prosím Vás o podporu.

Jen připomenu, že jsme před čtyřmi měsíci navrhli novelu zákona o hmotné nouzi, náš návrh v podstatě reaguje na stávající negativní praxi zneužívání sociálních dávek hmotné nouze, jehož výsledkem je sestěhování sociálně nepřizpůsobivých na jedno místo, kde dochází k jejich koncentraci, což způsobuje značné problémy. Navrhujeme zastropovat výši příspěvku na bydlení za bytovou jednotku podle cen v místě obvyklých a navíc uložit povinnost těmto osobám užívat byt v souladu s hygienickými a stavebně technickými požadavky. Cílem je snížení příjmu lichvářských skupin, snížení zneužívání dávek hmotné nouze, snížení kriminality v sociálně vyloučených lokalitách a snížení zatížení státního rozpočtu při výplatě dávek. Druhým z našich návrhů je návrh novely zákona o spotřebitelském úvěru, kde navrhujeme stanovit maximální přípustnou výši komerčního úroku tzv. roční procentní sazby nákladů - RPSN. Cílem je omezení negativního fenoménu lichvy, který je v České republice velmi rozšířen. V současnosti sice existuje trestní zákon, který definuje lichvu, ale bohužel nestanovuje vůbec konkrétně, kdy se půjčka mění v lichvu.

Dáte našemu hnutí Úsvit přímé demokracie šanci tyto problémy konečně vyřešit změnami zákonů v Poslanecké sněmovně?

Zdroj Parlamentní listy Slušný člověk nemá zastání a paraziti, zloději a podvodníci mají eldorádo

Konečně se našel někdo, kdo jen nemele pseudointelektuální hlouposti naprosto odtržené od reality, vnímá každodenní problémy obyčejných slušných lidí a chce je řešit!

 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Absolutně nejlepší 
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!