06.01.2013 19:59

Každé lejno jednou vyplave na hladinu

Spornou část amnestie týkající se vleklých případů Klaus obhajoval odkazem na judikaturu Evropského soudu pro lidská práva týkající se délky stoličního řízení. To do značné míry pobouřilo autora úspěšné stížnosti advokáta Milana Hulíka, který v Otázkách Václava Moravce odkryl pozadí celé stížnosti. V první řadě nešlo o trestní kauzu, ale civilní restituční řízení. To však není všechno.

Advokát Hulík podal v roce 1999 k Městské stolici v Praze odvolání proti stolici Obvodní soudní stolice pro Prahu 4 (nic překvapivého). Ve stejnou dobu byl jmenován předsedou Městské stolice v Praze oportunista bývalý komunista Sváček, aby zde až do současnosti udržel nejpočetnější baštu soudních stolic s komunistickou minulostí (Bašty komunistů v justici).

Sváčkova stolice o odvolání rozhodla až za 4 roky, přestože šlo o procesně velmi jednoduchou věc!  

Tomu soudci ESPL vůbec nemohli uvěřit, proto si to ještě jednou ověřovali u advokáta Hulíka.

Video Otázky Václava Moravce čas: 22.00 min. záznamu. 

Po takové mezinárodní ostudě by z toho každý slušný člověk vyvodil osobní odpovědnost. Oportunista Sváček se však svého koryta drží jako klíště nehledě na celou řadu dalších prohraných žalob u ESLP zaviněných (post)komunistickými stolicemi jeho soudu. Jak říká fanatik Volák, všechny soudní stolice jsou čestní lidé a Klaus ho chtěl dosadit do Ústavní stolice.

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše