08.01.2014 16:06

Konec se státem posvěcenou lichvou

Tisková zpráva hnutí Úsvit přímé demokracie

Vážení přátelé, dámy a pánové,

dovolujeme si Vám oznámit zásadní návrh hnutí Úsvit ohledně problematiky, která sužuje velké množství občanů České republiky. Týká se exekutorů, a jak já dnešnímu stavu říkám, je to státem posvěcená lichva. Po dlouhodobém zvažování a práci na změnách exekutorského řádu, jsme dospěli ke zcela radikálnímu názoru a to, že řešením naprosto NEZVLADATELNÉ SITUACE v exekucích je deprivatizace - tedy opětovné zestátnění exekutorské činnosti. Jsme dokonce toho názoru, že nejvhodnějším řešením by bylo převzetí fungující německé či rakouské legislativy. V praxi by to znamenalo, že exekutor by byl nejen soudem pověřený, ale také soudem placený vykonavatel. Skončil by tak komerční byznys s dluhy. Je třeba říci, že problém exekutorů totiž není jen ve špatných zákonech, protože mnozí exekutoři nerespektují ani ten platný, slabý a chabý exekuční řád a je naprosto nehorázné, když na lidské bídě inkasuje vyvolený exekutor i miliardy ročně. V tuto chvíli jsme si zadali analýzy německých a rakouských zákonů a v nejbližší době připravíme paragrafované znění návrhu českého zákona - respektive změny soudního řádu.

Děkuji za pozornost.

Tomio Okamura - předseda hnutí Úsvit přímé demokracie

Zdroj Facebook 

Adikia si dovoluje upozornit, že problém s exeteroristy nespočívá výhradně v exekučních zákonech z pera homosexuálního devianta Pospíšila, ale také v naprosté ignoraci závazných nálezů Ústavního stolce a přehnaně formalistickém rozhodování lidského dobytka v talárech (viz. Mají naprosto neomezenou moc, ale nejsou neporazitelní!).

Deprivatizace exekutorských úřadů je tedy pouze dílčí krok a k nastolení právního státu je ještě potřeba provést dekomunizaci a deoslizaci* justice.

*Deoslizace – ukončení činnosti soudních stolic s inteligencí osla.   

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE