16.07.2013 20:24

Krásný dárek k svátku – pokračování PŘÍBĚHU

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit. Soudní řízení je tak spíše karetní hra, kde musíte odhadovat, jaké karty vytáhne soupeř a občas blafovat. To je hlavní důvod, proč jsem už hodně dlouho nenapsal pokrčování mého PŘÍBĚHU, přestože se stalo mnoho věcí. Stejně tak v tuto chvíli jen stručně uvedu, co všechno se stalo a podrobnosti nechám na později.

Soudní stolice Jarešová zamítla můj návrh na zrušení výživného na mého holomka Petra Mesznera pro rozpor s dobrými mravy, neboť soudě dle vlastní nemravnosti není jeho chování nijak závadné. Ctít otce alespoň zasláním pohledu k svátku je prý přežitek. Aprobace nemravného chování pochopitelně holomkovi pozvedla sebevědomí, a tak na mě podal další dvě exekuce. K tomu si našel nového advokáta Mgr. Eduarda Beneše - dobytka, který se absolutně neštítí ničeho, natož sériového podávání exekučních návrhů za účelem násobení nákladů řízení k bezpracnému obohacení, přestože exekuční tituly jsou několik let staré a měly tak být zahrnuty do jedné exekuce.

Minulý týden se pak konalo odvolací řízení k dobrým mravům, kde toto prasácké jednání mého holomka a zejména jeho nového advokáta „zamíchalo“ kartami předem připraveného rozhodnutí. Byla to velká řežba, ve které jsem tvrdě sejmul nového advokáta. Myslím, že můj rozzlobený hlas byl slyšet až na ulici, přestože zde jezdí tramvaje. Nejblíže sedící stolice si raději kousek odsedla, protože při mojí vzrušené gestikulaci, chvílemi hrozilo, že jí nechtěně jednu máznu přes obličej. Na tomto místě musím poděkovat přátelům, kteří mě přišli podpořit, protože bez jejich přítomnosti bych si ani neškrtl a dnes už bych byl odsouzeným otrokem vlastního syna. Jednání tak bylo odročeno za účelem vymyšlení nové taktiky. Ta je lehce předvídatelná. Protože jsem znemožnil advokáta, má se k soudu dostavit holomek, aby na mě nakydal špínu on. Tak na to se skutečně těším, protože to bude příležitost mu konečně položit celou řadu otázek (třeba zda mu již matka vrátila peníze, které mu ukradla), na které se doposud nedostalo, protože právě z tohoto důvodu k soudu zásadně nechodí a nechává se zastupovat advokátem, který za sprosté pomluvy nenese odpovědnost, kdy „pouze“ přednáší názory klienta, které není povinen ověřovat, zda se zakládají na pravdě.   

Musím přiznat, že obě exekuce mi docela zkomplikovaly život. Každý, kdo se někdy dostal do spárů exekutorsko-advokátní mafie, jistě velmi dobře ví o čem je řeč. Protože jsem si tímto peklem prošel už několikrát, nezmatkoval jsem a soustředil jsem se na obranu. Ostatně ta zase nebyla až tak složitá, kdy chamtivost po penězích mému holomkovi a jeho novému advokátovi zatemnila poslední zbytky inteligence, když si mysleli, že na jejich podvod nikdo nepřijde. Podali na mě totiž exekuci pro dluh, který už byl dva roky před podáním exekučního návrhu uhrazen. Ale kdyby byl jen uhrazen, to může být sporné, ale on byl dokonce exekučním titulem jedné z předchozích exekucí, která byla zastavena, právě protože dluh již byl uhrazen. Nejspíše spoléhali, že se dopustím nějaké procesní chyby a budou to mít doma. Právě toho jsem se vyvaroval a bylo jen otázkou, kdy si jejich podvodu někdo všimne. Po zkušenostech z minulých exekucí, kdy jsem se musel bránit až u Ústavního stolce, jsem s tím pochopitelně ještě nějaké ty trampoty očekával.

Minulý týden v pátek jsem měl ve schránce výzvu, že si mám vyzvednout doporučený dopis z Prahy 5. Aha. Tak to bude exekutor. Jeden nikdy neví, co lze od takového psaní očekávat, proto jsem si pro něj šel raději až v pondělí, abych se víkendem, kdy toho člověk příliš nevyřídí, neokradl o odvolací lhůtu. Protože jsem zvyklý „vyhrávat“, v naprostém klidu jsem otevřel obálku, abych se přečetl tu stolici. Manželka na mě nechápavě zírala, když jsem při tom začal tancovat indiánský tanec na jedné noze. Nejspíše si v tu chvíli myslela, že jsem se z těch soudů tentokrát už doopravdy zbláznil.   

Užasná je ta věta o nákladech řízení. Při první ze dvou nových exekucí jsem u exekutora „trošku“ ztropil bengál kvůli nákladům exekuce. Prý jej nezajímají nálezy Ústavního stolce. Mám to natočené na video, až bude čas, dám to na stránky. Při druhé exekuci už zjevně pochopil, že si nenechám srát na hlavu, ale o odměnu a náklady se pochopitelně nechtěl ochudit, tak je raději, aniž bych mu to musel podruhé vysvětlovat, rovnou naúčtoval holomkovi. Aneb kdo jinému jámu kope....Tak to jsem opravdu nečekal, že už první instance ten jejich podvod odhalí. Nejspíše tomu pomohlo, že na „exekučním“ na „čtyřce“ už několik měsíců leží ten můj docela drsný nález Ústavního stolce z minulé exekuce ("..obecné soudy ignorovaly závazné nálezy Ústavního soudu a tím hrubě proušily základní práva stěžoavtele" atd.), tak si s tím tentokrát stolice dala více práce, neb správně tušila, že bych to opět dotáhl až k Ústavnímu stolci. K rozhodnutí mám několik poznámek, ty si však pochopitelně ponechám k dalšímu jednání o dobrých mravech, které bude příští týden. 

      No řekněte, není to krásný dárek k mému dnešnímu svátku?

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.