04.04.2013 08:47

Křeček ochránce

Poslanci nám vybrali socana Křečka jako nového zástupce Veřejného ochránce práv. A rozhodně to nebyla to jednoduchá volba, když jejich druhým favoritem byla justiční mafiánka Vesecká. Ještě před volbou nového zástupce se „ochránce“ Varvařovský nechal slyšet, že v případě zvolení některého z těchto kandidátů zváží odstoupení z funkce. To by měl neprodleně udělat! Jednak protože je naprosto k ničemu, kdy kryje špatnou práci předsedů soudů, které z titulu svojí funkce může hnát k odpovědnosti, ale také protože je potřeba už konečně zakotvit mafiánku Veseckou v nějaké solidní trafice.

Pravicová mafiánka a zarytý socan by společně nepochybně tvořili vrcholně fundovaný tým dohlížející na práva občanů.

Křeček ochránce

JUDr. Stanislav Křeček, společník advokátní kanceláře Křeček&Slámová, patří mezi známé relikty Poslanecké sněmovny. Ne tak pro svůj věk (* 1938), ale pro délku svého poslancování. V kuloárech se proslýchá, že mu bude přiděleno inventární číslo. Práva ovšem vystudoval na UK, nikoliv v Plzni.

Je pravnukem Standy Křečka, nápovědy v Cimrmanově kočovné herecké společnosti Lipany. Již od útlého věku inklinoval k levici a to i přes stále větší a větší vzdělání. Je s podivem, že byl soudruhy jistý čas perzekuován. Jediné vysvětlení je, že jeho levicová orientace byla i na ostatní soudruhy příliš silné kafe. Jeho největší ideou vždy bylo smazat sociální rozdíly, již samotný pohled na sociálně slabé mu vháněl slzy do očí. Jelikož mu ve stranách, ve kterých dříve působil po revoluci, házeli klacky pod nohy, měnil proto příslušnost ke stranám podle jejich momentální levicové aktivity (Čs. strana socialistická, Dělnická strana práce), až (zdá se natrvalo) zakotvil v ČSSD. Zde plně rozvinul již započaté aktivity Sdružení na obranu nájemníků.

Křeček patří k tzv. levicovým intelektuálům. Levicový intelektuál je člověk, kterému jsou trnem v oku sociální rozdíly mezi lidmi. Motorem veškeré jeho činnosti je náprava této křivdy. Je zajímavé, že tito lidé se rekrutují z majetných tříd (např. Marx, Vladimír Iljič Lenin, Che Guevara a další). Je možné, že tyto lidi pálí dobré bydlo a nevědí roupama co by. Zásadní řešení problému vidí jasně: bohatým (schopným, iniciativním, nápaditým) brát a chudým (líným, neschopným, pasivním) dávat. Výsledkem těchto aktivit, pokud jsou realizovány, je, že nastane úplná majetková rovnost, neboli všichni mají úplně stejné hovno.

Sdružení na ochranu nájemníků je kromě poslancování hlavní činností JUDr. Křečka. Jako známý lidumil jistě zastupuje nebohé nájemníky v soudních sporech s hamižnými majiteli domů zcela zdarma. Jestliže nájemníci jej milují, majitelům domů pije krev. Jeho zásadou je, proč by měli nájemníci platit takové nájemné, aby majitelé domů vydělali a měli na opravy. Nájemníci mají přece právo bydlet slušně a o to se přece musí postarat majitel. Proto JUDr. Křeček nese prapor proti odporu za zrušení regulovaného nájemného. Že Ústavní soud rozhodl jinak, to ho nezajímá. Lidi by ale mělo spíš zajímat, kdo to nakonec celé zaplatí, viz žaloby u Evropského soudu. Nikdo přece není nelida, aby nutil důchodce bydlícího na Václavském náměstí v bytě 100 m² za regulované nájemné 4.500,- Kč platit buď normální nájemné nějakých 80.000,- Kč, nebo se snad na stará kolena stěhovat do panelákového 1+1 někde v Hájích. A co teprve nebozí poslanci, jako právě JUDr. Křeček? Taky to dá rozum, že platit normální nájemné nemůže, taky z čeho, z důchodu? Proto regulovat až do úplného vyregulování. Buďto vymřou důchodci nebo, a to spíš, na mrtvice a infarkty vydřiduši domácí.

Kromě otázky regulovaného squotterství se Křeček také zabývá zahraniční politikou. Neúnavně hlásá přesvědčení, že Kosovo vždy bylo, je a bude srbské. Také je přesvědčen o tom, že Rusko má právo útočit na Gruzii kvůli Jižní Osetii a Abcházii. Položíme-li analogii k bytové politice, dojdeme k názoru, že Albánci a Gruzínci jsou zde v roli majitelů domů, zatímco Srbové a Osetínci jsou regulovaní nájemníci.

Zdroj Necyklopedie

 

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici