17.03.2013 13:50

Kuba ty jsi opravdu Kuba!

Výrok o živnostnících jako parazitech vytočil ministra Kubu

„Považuji to za nehorázný populistický útok. Je to urážka poctivých živnostníků a jejich rodin a ČSSD naplno představila svůj plán šlápnout na krk aktivním a podnikavým lidem, kteří se o sebe dokáží postarat a nenatahují ke státu ruku. Je třeba si tento vzkaz pamatovat pro volby 2014. Musím se velmi tvrdě proti zmíněnému výroku ohradit,” reagoval v rozhovoru s Právem na Mládkova slova Kuba.

Zdroj Novinky.cz Výrok o živnostnících jako parazitech vytočil ministra Kubu

Pod článkem v diskusi najdeme nepřeberné množství nenávistných projevů vůči živnostníkům, jak parazitujeme na odvodech zaměstnanců, když neplatíme daně a přitom bohatě využíváme služeb státu.

Právě jsem dokončil přiznání k dani z příjmu za rok 2012 a hrdě prohlašuji, že ze svého příjmu státu neodvedu jedinou korunu! Díky nízkému obratu jsem se rovněž zbavil plátcovství DPH a zrušil jsem i silniční daň. Za parazita se však v žádném případě nepovažuji! Soudní stolice mi ničí život a za tuto „službu“ rozhodě nehodlám státu platit! Při současném stavu státu to ostatně ani nemá smysl, protože je to stejné, jako lít vodu do děravého kbelíku.    

Lidem, kteří se nikdy nepustili cestou samostatně výdělečné činnosti a užívají si „výhod“ plynoucích ze zaměstnaneckého poměru (těch už dnes také rychle ubývá), je poměrně složité vysvětlovat, jak „snadno“ je touto cestou člověk živ a jaké „výhody“ tato cesta přináší. Smutným faktem je, že poctivou prací v zaměstnaneckém poměru si dnes lze jen těžko vydělat na slušné živobytí, natož pak zbohatnout. To pochopitelně svádí k závistivému pohledu až nenávisti k lidem, kteří opticky nehákují osm a půl hodiny denně a jsou na tom finančně stejně nebo dokonce ještě lépe. Vysvětlit a upevnit pozici živnostníků ve společnosti byl úkol pravice. Díky ódésáckým zmrdům je dnes synonymem slova „podnikatel“  - zloděj, tunelář či korupčník a synonymem slova „živnostník“ – parazit.

A teď  zmrd Kuba vykřikuje, že je to urážka živnostníků a jejich rodin? Proč to ten zmrd nevykřikoval o několik let dříve? A máme si to pamatovat do příštích voleb!

To si piš zmrde, že si to budeme pamatovat!  

A pokud se do té doby nezrodí skutečně pravicová strana nebo nedojde k přímé volbě poslanců, v příštích volbách většina lidí dá hlas socanským zmrdům s předvídatelným programem, než komunistickým zrádcům s modrým ptákem ve znaku.

Za výrok o parazitujících živnostnících se omlouvám, prohlásil šéf ČSSD Sobotka

Předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka se v Partii na Primě Family omluvil za výrok stínového ministra financí strany Jana Mládka o parazitujících živnostnících. Sobotka s výrokem nesouhlasí a považuje ho za nešťastný.

Zdroj Novinky.cz Za výrok o parazitujících živnostnících se omlouvám, prohlásil šéf ČSSD Sobotka

Kdy se živnostníkům omluví ODS a TOP 09?!

—————

Zpět


 


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici