30.12.2013 20:06

Mrazík v novém obsazení

Neustálým opakováním ruské pohádky Mrazík, se z této jinak skvělé pohádky už stala spíše komedie a tak je tradičně zařazována do silvestrovského televizního programu. Čeká veřejnoprávní televize, která je známa svojí vysokou objektivitou, se proto rozhodla změnou obsazení některých hlavních postav Mrazíkovi vrátit jeho původní charakter laskavé pohádky se šťastným koncem. Do role milé ženštiny coby vypravěčky pohádky tak obsadila osobu nejpovolanější Helenu Langšádlovou. Co ta se jich už navyprávěla!

Pochopitelně do hlavní role Ivánka byl obsazen bývalý premiér Petr Nečas. Ten byl sice stejně jako Ivánek někdy trošku namyšlený, ale uvnitř je to člověk nejčestnější a navenek pohledný šohaj. Role něžné a pracovité Nastěnky je jako šita na míru pro jeho bývalou tvrdě pracující sekretářku Janu Nagyovou, která se stejně jako Nastěnka v pohádce nakonec stala jeho ženou.  

Ačkoliv je baba Jaga zápornou postavou, do její role byla nasazena Mirka Němcová. Jednak se tím podstatně snížily náklady maskérů, ale především je na místě vyzdvihnout její skvělé „čáry a máry“, kdy se jí takto například podařilo sehnat 101 podpisů, aby se mohla stát premiérkou vlády. Pro babu Jagu je charakteristická její rozhodnost při otáčení chaloupky k lesu čelem, stejně jako rozhodnost "české železné dámy", která se projevila především při půlnočním podpisu souhlasu se zatčením Davida Rátha.

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.  


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.