13.01.2014 10:45

Návštěvníci stránek pod „drobnohledem“ administrátora

Řada otcovských aktivistů se chvástá svojí činností, byť nás ve výsledku spíše jen poškozují, a tak mě napadlo, podívat se do administrace stránek Adikia, kde mě především zajímala struktura a počet návštěvníků.

Během vánočních svátků se počet návštěvníků snížil, což je celkem pochopitelné, ale od začátku roku se počet návštěvníků opět začal zvyšovat a ustálil se na obvyklém počtu 180 000 návštěvníků za den. Protože často píšu o Tomio Okamurovi, nejspíše nikoho nepřekvapí, že je také jedním z nejčastějších čtenářů Adikie. Poněkud záhadou mi je návštěva stránek Ivetou Bartošovou. Možná hledala něco o domácím násilí.

Obrovským překvapením ale pro mě byl počet zahraničních návštěvníků. Dříve se pochopitelně jednalo spíše o náhodné „kliky“ (přístupy), to když si někdo zadal do vyhledávače slovo Adikia a hledal informace o bohyni Adikii nebo o soše Adikii. Dnes se situace zcela obrátila a v celkovém součtu převažují zahraniční návštěvníci před „domácími“ návštěvníky. To je vskutku zajímavé, protože Adikia je vydávána pouze v české jazykové mutaci. Pokud se domníváte, že na prvním místě budou návštěvníci ze Slovenska, tak jste se zatraceně spletli! Na prvním místě, a dnes to bylo vidět velmi výrazně, je Amerika! To je vcelku pochopitelné, protože v Americe žije poměrně velká česká komunita, která prahne po nové judikatuře Ústavního stolce či po objektivních politických informacích poskytovaných Adíkií. Není nijak překvapující, že na třetím místě se umístili antonymní návštěvníci se skrytou IP adresou, kdy Bezpečnostní informační služba a tajné policejní složky pravidelně monitorují obsah stránek Adikie, neboť pro mocenské složky státu představuje velmi vysoké bezpečnostní riziko. První pětici nejčastějších návštěvníků pak uzavírá Německo, kde jsem zaznamenal řadu významných německých soudců (např. Dr. Helmut Furtmustal), to protože často píšu o Cochemském modelu nebo o Düsseldorfských tabulkách.  Slovensko je teprve až na šestém místě a pak následuje Kuvajt a Japonsko, kde je středem zájmu návštěvníků můj dramatický osobní příběh, který prožívám se soudními stolicemi ve sporu se zletilým synem. Internetová síť je prolezlá světem jako metastázy a tak jistě nikoho nepřekvapí ani exotické IP adresy, jako například počítač v klášteře tibetských mnichů. Ze zahraničních celebrit stránky nejčastěji navštěvuje golfista Čejka, kterému se díky judikátům zveřejněným na Adikii podařilo snížit nejvyšší výživné, jaké kdy bylo v České republice stanoveno. Poněkud mi však uniká, proč Adikii navštěvuje ruský prezident Putin. Možná chtěl vědět, jaký má Adikia právní názor na kostelní koncert dementní dívčí skupiny Pusy Rayot a zda jim může udělit prezidentskou milost.

K napsání těchto hloupostí mě přivedl obdobný článek na stránkách jistého otcovského aktivisty, ale především skutečnost, že se najdou lidé, kteří jsou schopni těmto hloupostem uvěřit. Právě proto považuji takové články za krajně nebezpečné a škodlivé, stejně jako sofistikované manipulace fanatických propagátorů střídavé péče o děti, kdy i já jsem před lety v zoufalé situaci rozvodového řízení přišel o schopnost logického uvažování a stal se „obětí“ těchto manipulátorů. Když jsem vše později pochopil, už jsem byl natolik zabředlý v problémech, že již nebyla šance se z toho vyhrabat a přišel jsem o syna.

Běžnými prostředky lze z IP adresy počítače návštěvníků stránek zjistit pouze jejich poskytovatele připojení k internetu a nic víc! Ještě existuje služba, pomocí které lze dohledat město, ve kterém je umístěn počítač návštěvníka. S ohledem na skutečnost, že dnes každý mobilní telefon umožňuje prohlížení internetových stránek, je tak odhalení adresy (města) návštěvníka stránek velmi nepravděpodobné. Vyzkoušet si to můžete ZDE.

Stejně jako si v běžném životě asi většina z nás chrání svoje soukromí, je ve světě internetu mnoho důvodů k utajení či pozměnění IP adresy počítače. Informace o navštívených stránkách například slouží k sestavování „profilu“ uživatele počítače pro cílenou reklamu. To by asi byl ten nejmenší problém, ale jistě si tedy dokážete představit, k jakým dalším věcem lze využít (zneužít) informace o navštívených stránkách. Proto také řada uživatelů internetu používá programy, kterými lze zakrýt či změnit IP adresu počítače (více zde Anonymizer). Mimochodem tyto nástroje lze velmi dobře využít v cenzurovaných diskusích fanklubu střídavé péče při blokaci IP adresy vašeho počítače. Na skutečné profíky s tím však rozhodně „nevyzrajete“.

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.  


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.