06.09.2013 00:06

Nedělejte z našich dětí bukvice!

Poslední den prázdnin Česká televize spustila s velkou slávou nový program ČT déčko, který se ve večerních hodinách přeměňuje na ČT art. Ve skutečnosti to však žádná sláva nebyla, ale obrovský šlendrián. Možná se teď ptáte, co to má společného s problémy rozvedených otců? Má a hodně!

V plné „parádě“ se opět „předvedli“ dementní oficiální novináři, protože pouze převzali „tiskové prohlášení“ České televize, aniž by se věcí nějak hlouběji zabývali. Prostě začal vysílat nový televizní program, ale že jej nemůže nikdo naladit, to už je vedlejší věc. I bez odborných znalostí však jistě uznáte, že je to přinejmenším podivné, když někdo vysílá program, který nikdo nemůže naladit. Pokud by šlo o chybný soukromý projekt, tak nám to asi může být jedno, ale zde se bavíme o projektu státní televize financované z našich povinných koncesionářských poplatků (ty musíme platit, i když se na žádný z programů ČT nedíváme). Vše je navíc umocněno tím, že se podle prohlášení České televize měl na nový program přestěhovat oblíbený Večerníček a další dětské programy. Profesně se tuto oblastí zabývám už více jak 30 let a „něco málo“ o tom vím. Pokusím se tedy vysvětlit, k čemu vlastně došlo.  

Nový program ČT déčko (ČT art) nebyl zařazen do vysílání „skupiny“ (multiplexu) programů České televize, protože tam už pro něj není místo (volný datový tok), a je vysílán v jiném multiplexu. To by nebyl až takový problém, pokud by byl vysílán ze základních vysílačů Žižkov a Cukrák. Ty sice spravují České radiokomunikace, ale nenechte se splést názvem. Se státem již nemají nic společného a za pronájem vysílače (přesněji místa na stožáru vysílače) chtějí nemalé peníze. Česká televize se tedy „domluvila“ (spíše někomu odklonila) s jinou soukromou firmou, která vybudovala síť „regionálních“ vysílačů umístěných na výškových budovách v různých částech Prahy.  Pokud tedy chce někdo přijímat signál z těchto vysílačů, musí si přidat další anténu. Tím se vracíme zpět do doby analogového vysílání, kdy byly na střechách domů lesy antén. Zde opět sehráli svoji nechvalně známou úlohu dementní novináři, když se šlendrián České televize snažili zjemnit tím, že stačí „posunout“ anténu. To je však naprostý nesmyl, protože každý vysílač vysílá v jiné polaritě (horizontální či vertikální). Navíc v novém multiplexu jsou ještě vysílány další programy České televize ve vysokém rozlišení (HD) a pokud anténa někam „šilhá“, výrazně to snižuje datový tok a signál je pak naprosto nepoužitelný. Mimochodem ani v případě nového programu ČT déčko (ČT art) vysílaného v obyčejném rozlišení (MPEG2) není na řadě míst v Praze dobrý signál (podle mého měřícího přístroje na samé hranici použitelnosti) a pokud si budete stěžovat, tak to vždy svedou na nějakou chybu na přijímací straně. Pravda je však opět někde jinde. Na rozdíl od jiných provozovatelů vysílačů, kteří používají špičkové německé vysílače Rohde & Schwarz, je nový multiplex České televize vysílán levným italským šmejdem, což se pochopitelně projeví na kvalitě signálu (více zde Nemůžete naladit ČT :D a ČT art? Chyba nemusí být jen na vaší straně). Podle posledních informací tak musela Česká televize ustoupit od svého záměru přesunout Večerníček a Studio kamarád na nový program ČT déčko. Tím však šlendrián České televize ani zdaleka nekončí. Viděli jste už logo nového dětského programu?

Běžným pohledem se logo jistě může líbit, protože k dětem patří „pestré barvy“.
Ještě vás to netrklo? A co takto?

Jde o neskrývanou reklamu homosexuální deviace, a když vaše dítě někde uvidí „duhovou“ vlajku, jen těžko mu budete vysvětlovat, že to rozhodně není akce pro děti. Ještě jednou se pozorně podívejte na předchozí obrázek na jeho pravou stranu.

Adikia apeluje na rodiče, na jejichž děti je zamřena reklama na homosexuální deviaci, aby se proti tomu tvrdě postavili, žádali okamžitou změnu loga a odvolání ředitele České televize Petra Dvořáka!

Návrh na nové logo ČT déčko a ČT art

 

 

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Absolutně nejlepší 
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.