27.01.2013 00:46

Neuvěřitelná hanebnost

Na stránkách údajně otcovského spolku K213 se objevil článek Dopis Věře Čáslavské

Milá paní Věro,

byl jsem doslova zhnusen z vystoupení Miloše Zemana, který Vás svými nehoráznými výroky tak hrubě urazil.  
Naše občanské sdružení K 213 a jeho předseda, můj přítel Ing. Jiří Fiala, politický vězeň současného režimu, se snažíme na našich stránkách o změnu současného děsivého stavu, do něhož se dostal tento kdysi slavný a hrdý stát potomků T.G. Masaryka, a věříme, že se morální hodnoty, které prosazoval, ještě vrátí do našeho života.

Můj příspěvek k této události si můžete přečíst na stránkách https://www.k213.cz/ v diskusi ke článku „Jdeme do finále – boj o venkov“.

Nesmírně si vážíme tak vzácných a čestných lidí, jako jste Vy.

Přejeme Vám hodně štěstí, zdraví a naděje do dalších let.

Váš  Ing. Pavel Kredba

 Údajně otcovský spolek nejen, že vyjadřuje podporu jednomu z členů vlády šmejda Přesčase, která zvýšila trestní sazby za neplnění výživného a nově zavedla zabavování řidičáků, ale ještě vyjadřuje podporu matce, která vedla syna k nenávisti k otci a ten ho pak vlastní rukou zabil. Spolupachatelku vraždy, která přes hráběte Schlafenberga vyškemrala pro otcovraha milost, pak tento spolek vydává za vzácného a čestného člověka.

To je neuvěřitelná hanebnost!

Adikia vyzývá všechny slušné rozvedené otce, aby se od  spolku K213 nekompromisně distancovali!

Chtěl se s ním sejít a nabídnout mu pomoc. Toto setkání se mu stalo osudným. Od svého syna dostal jedinou ránu, ránu od člověka, který provozoval 7 let bojové sporty. Ránu, po níž následovalo 35 dní hlubokého bezvědomí a pak už jen smrt…

Více informací naleznete na stránkách Josefa Odložila. Tyto stránky vznikly jako reakce na lži, které již od smrti Josefa Odložila šíří Věra Čáslavská. Není jiná možnost seznámit širší veřejnost s pravdou o tomto případu.

 

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše