17.01.2014 20:20

Paní magistro, vy jste se nadechla….

Už jste někdy uvažovali o emigraci? Pokud máte malé děti a právě se rozvádíte nebo už jste po rozvodu, tak dnes nastal okamžik, kdy je zcela na místě začít uvažovat o emigraci (pochopitelně i s dětmi). Rozvedení otcové zde nikdy neměli na růžích ustláno, ale poté, co vedení socanů nominovalo do čela asociálního ministerstva práce zatvrzelou femonacistku Michaelu Marksovou Tominovou, tak si můžete být na sto procent jisti, že se rodinné právo nepousne ani o milimetr dopředu a teprve teď zde nastane skutečné peklo. Ačkoliv je prezident Zeman mnohým nesympatický, můžete se jedině modlit, aby si "postavil hlavu" a nejmenoval Socbotkovu sestavu.

Jinak jste skutečně v prdeli, zejména pokud sníte o střídavé péči!

Kandidátkou na ministryni práce je Marksová Tominová

Užší vedení sociální demokracie v pátek ráno vybralo kandidátku na ministryni práce a sociálních věcí. Je jí odborná mluvčí ČSSD pro lidská práva a rodinu Michaela Marksová Tominová.

Zdroj Novinky.cz Kandidátkou na ministryni práce je Marksová Tominová

Michaela Marksová Tominová

Mgr. Michaela Marksová-Tominová (* 20. března 1969, Praha) je česká politička, mluvčí stínové vlády ČSSD pro lidská práva a rodinu, od roku 2006 zastupitelka městské části Praha 2, členka ČSSD.

V letech 1997 až 2004 byla ředitelkou pro styk s veřejností v obecně prospěšné společnosti Gender Studies. Od roku 2004 do roku 2006 pak působila ve funkci ředitelky odboru rodinné politiky na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR. Ve státní správě pak ještě pracovala od dubna 2009 do září 2010, kdy vedla odbor rovných příležitostí na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Veřejně se vyjadřuje k postavení mužů a žen ve společnosti, k otázkám ženských práv a k rodinné politice. Na tato témata publikuje články a vystupuje v médiích. Je spoluautorkou knihy Na cestě do Evropské unie: průvodkyně nejen pro ženy a autorkou knihy Rodina a práce - jak je sladit a nezbláznit se.

Zdroj Wikipedie

Díky bohatému archivu Adikie se můžeme vrátit do roku 2004, kdy byla femonacsitka Marksová Tominová  ve funkci ředitelky odboru rodinné politiky na asociálním ministerstvu práce a vystupovala v diskusním pořadu „Za zdí“  Jany Lorencové na téma „výživné“. Nejdříve se podívejte na sestřih jejích vysoce kultivovaných a odborných vstupů do diskuze.

redaktorka Jana Lorencová:  „Paní magistro, vy jste se nadechla, že k tomu něco řeknete.“

feministka Marksová Tominová: „ No, ee, samozřejmě, ee, já bych souhlasila tady s panem magistrem, protože vůbec to, aby oba ty rodiče viděli, co to tedy obnáší každodenní péče o dítě, já si myslím skutečně, že to, ee, jako to“.   

Ostatně celá diskuse byla skutečně na vysoké odborné úrovni, a to zejména díky bývalému předsedovi odborového svazu soudních stolic (Soudcovské unie) Jirsovi. Zde se například dozvíte, jak vypadá ideální porozvodové uspořádání poměrů tzv. „Jirsa péče“. (Obdoba střídavé péče jen s tím rozdílem, že matka zcela „disponuje“ dítětem, neboť je v její výlučné péči a otec zajišťuje doprovod dítěte do školy, všechny mimoškolní aktivity a ještě platí „několik tisícovek“ výživné).

Co se zde v rodinném právu za posledních deset let změnilo?

Na internetových stránkách VYŽIVOVACÍ POVINNOST CZ, které předcházely Adikii, najdete celý příběh rozvádějících se rodičů, o kterém byla vedena „odborná“ diskuse. Můžete si tedy porovnat, jak zde „fungovala“ opatrovnická justice v roce 2004, se současným stavem. Pořad je zajímavý také tím, že zde poprvé veřejně zazněla věta, že „výživné je vyměřováno jen podle monetární nálady soudních stolic“. Redaktorka Ester Janečková se však od té doby už neobjevila na obrazovce.

VYŽIVOVACÍ POVINNOST CZ - Povinnost podle nálady soudce 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Absolutně "nejlepší" 
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!