08.05.2013 09:55

Pěkně jste si naběhli pánové

Mnozí mi jistě budou vyčítat, že veřejně prezentuji rozbroje uvnitř otcovského hnutí, ale byl by  to pláč nad špatným hrobem. Provozovatele portálu Střídavka.cz pana Hodinu jsem již několikrát žádal, aby do diskuse Adikia nevkládal odkazy na články prezntované na jeho stránkách. Nehodlám Adikii propůjčovat k reklamě Hodinova rozvodového průmyslu – síti advokátních poraden Střídavky a znesvěcovat články virtuální opozice protiotcovského systému - zmrdy, kteří rozvedeným otcům vrážejí nůž do zad podporu zločinecké ODS (případně TOP09), která nebyla schopna prosadit jednoduchou Změnu zákona o rodině ve prospěch střídavé péče a na místo toho prosadila nekoncepční zabavování řidičáků.

Nejde tedy o žádné rozbroje uvnitř otcovského hnutí, protože tito lidé se jen tváří jako naši spojenci!

Pokud nejde o nějakou zásadní věc, nemá smysl šířit odkazy na články mezi portály, které z větší části navštěvují stejní čtenáři, přesto pan Hodina s drzostí sobě vlastní, opět do diskuse na Adikii vložil odkaz na článek na svoje ubohé stránky o výživném. Nemám nic proti tomu, aby se pan Hodina v diskusi ztrapnil svými hloupými představami o sociálním státě (viz. následující obrázek).

Porovnejte to s Listinou základních práv a svobod.

článek 32

(5) Rodiče, kteři pečuji o děti, maji právo na pomoc státu.

Nově vložený příspěvek pana Hodiny však nijak nerozvíjel diskusi o výživném a skutečně šlo jen o reklamu na jeho rozvodový průmysl. Příspěvek jsem mohl odmítnout, ale to bych byl okamžitě nařčen z cenzury, proto jsem příspěvek zveřejnil a přidal k tomu svůj komentář. Na druhou stranu pan Hodina blokuje moje IP adresy, abych do jeho diskusí nemohl nic vložit.

S ohledem na Hodinův obdiv zmrda Nečase mě jeho zmrdství nijak nepřekvapuje. Více mě překvapuje, že člověku, který se honosí členstvím v „klubu inteligentů“, absolutně nedochází, že zvládnu změnit IP adresu během minuty hned několikrát a nemám tak problém do diskuse vložit další příspěvek. Nemám však potřebu ztrácet čas diskusí s lidmi, kteří podporují ódésácké šmejdy a panu Hodinovi „baští“ jeho údajný boj se zločinným protiotcovským systémem. Rozhodně ale nejsem jediný, komu pan „pluralitní“ Hodina blokuje přístup do diskusí. Tento printscreen mi zaslal jeden z rozvedených otců.

Jak tedy bojuje pan Hodina za práva rozvedených otců a jejich dětí? Tím, že cenzuruje názory rozvedených otců? S takovými lidmi se dopředu nepohneme ani za sto let!

Vraťme se však zpět k vloženému odkazu. Jde o článek, jehož autorkou je jedna z advokátek ze sítě poraden Střídavky - Mgr. Michaela Sigmundová. Jde o všeobecné žvásty o dluzích, které najdete na stránkách každé „oddlužovací agentury“. S výživným to nemá absolutně nic společného, kdy soudní stolice při určování výživného na dluhy rozvedených otců zásadně nehledí a „oddlužit“ se osobním bankrotem od dluhů vzniklých nemravně stanoveným výživným nelze. Jde tedy o reklamu na „oddlužovací“ advokátku a článek má jedině hodnotu v poučení, že vzít si nějakou půjčku, je v dnešní době cesta do pekel. Kdo však není úplně blbý, tuto radu nepotřebuje. Stejná cesta do pekel je i většina "oddlužovacích agentur" a jediným řešením je změna zákonů tak, aby za půjčku nesel odpovědnost její poskytovatel.

Protože se detailně nezajímám o Hodinovu chobotnici poraden, do diskuse jsem uvedl, že autorkou článku je nejspíše advokátka, která byla nedávno na semináři v Poslanecké sněmovně. Mentalitou by to tomu odpovídalo, kdy rozvedeným otcům radila, že když nemají peníze na plnění výživného, aby si do doby, než soudní stolice rozhodne o návrhu na snížení výživného, vzali na výživné půjčku a výživné plnili v plné výši podle předchozího rozhodnutí (videozáznam ZDE). Kolik si za tak „vzácnou“ radu ve „Střídavkově“ poradně asi účtuje? 

Proti tomu se pan Hodina ohradil s tím, „že se jako vždy a ve všem pletu“. 

Na tomto místě musím uznat, že jsem se skutečně spletl. Autorkou článku, který nás varuje před půjčkami je „Střídavkova“ advokátka Mgr. Michaela Sigmundová a advokátka, která rozvedeným otcům radila se zadlužit s vědomím, že spotřebované výživné se nevrací, je „Střídavkova“ advokátka JUDr. Oldřiška Luňáčková. O to je to však ještě horší, kdy Hodinův rozvodový průmyslu nemá jednotný koncept, kterým by rozvedeným otcům skutečně nějak pomohl. Na místo toho se vám dostane zásadní poučky, která jasně svědčí o jejich mentalitě:

„Hlavně nesmíte naštvat soudkyni.“ 

Nenadávejte tedy mně, že prezentuji rozbroje uvnitř otcovského hnutí, ale sobě, že jste naběhli panu Hodinovi.

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.