17.10.2012 22:32

První ústavní stížnost prošla základním vyřazovacím kolem

Dobrých zpráv nikdy není dostatek. Dnes mi advokát Mgr. Michal Kojan přeposlal přípis Ústavního soudu s tím, že se máme vyjádřit k vyjádření obecné soudní stolice k mojí ústavní stížnosti na neoprávněné přiznání nákladů exekutorskému zločinci Višvaderovi (Soudní stolice vydělává peníze pro zločince).

To podle ve stejné stížnosti úspěšného vynikajícího mladého advokáta Mgr. Michala Kojana (Ústavní soud se rozzlobil) znamená jediné:

Ústavní stížnost nebyla hned po jejím přečtení odložena na hromadu „Odmítnout pro neopodstatněnost“ (přesněji  - pro zde běžné porušování zákonů, kterým se ani nebudeme zabývat) a postupujeme do dalšího levelu.

Nyní se můžete podívat, za jakou práci je obecné soudní stolici vyplácena základní mzda ve výši trojnásobku průměrné mzdy, na kterou drtivá většina občanů ani zdaleka nedosáhne.   

Stolice soudní stolice Mgr. Jany Strnadové
Obvodní soudní stolice pro Prahu 4

Stolice soudní stolice JUDr. Heleny Horákové
 Městská soudní stolice v Praze

Vyjádření ke stolici obecné soudní stolice

Nevím, co si Ústavní soud sliboval od vyjádření obecné soudní stolice k mojí ústavní stížnosti. Obecné soudní stolici jsou právní názory Ústavního soudu u prdele, i když jsou pro všechny závazné, neboť jí za to nehrozí žádná sankce. Když se díky tomuto stavu soudní stolice vykálí na papír a vydává to za spravedlivý rozsudek, jen těžko k tomu může podat nějakou širší logickou právní argumentaci. Stolice zůstane stolicí, i když vyšla ze soudní stolice.

Luboš Meszner

Byť je moje vyjádření snadno pochopitelné, požádal jsem advokáta Mgr. Michala Kojana o „překlad“  do soudní řeči a odeslání Ústavnímu soudu.   

—————

Zpět