24.06.2013 00:10

Psychopat Blažek opět perlí

Podle psychopata Blažka byl zásah policistů proti politické matraci Nagyové aspol. neadekvátní a chce celý zásah prověřit.

Ministr spravedlnosti prověří přiměřenost a zákonnost zásahu bezpečnostních sil v noci z 12. na 13. 6. 2013

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek dnes sdělil vládě ČR, že vypracuje „Zprávu o adekvátnosti a dodržování zákonnosti v trestních věcech zahájených akcí ozbrojených sil a státních zástupců v noci z 12. na 13. 6. 2013". Zpráva bude vypracována v koordinaci s Ministerstvem vnitra ČR. „Účelem vypracování zprávy není zjišťování viny a trestu jednotlivých obviněných, to náleží soudu. Cílem je zjistit, zda rozsahem akce ozbrojených sil a státních zástupců nebyl učiněn nepřiměřený zásah do základních principů demokratického právního státu,“ upřesnil ministr spravedlnosti Pavel Blažek. Vláda tento návrh vzala jednomyslně na vědomí.

Zdroj Ministerstvo zlovůle Ministr spravedlnosti prověří přiměřenost a zákonnost zásahu bezpečnostních sil

S adekvátností zásahů ozbrojených složek státu má řada rozvedených otců bohaté zkušenosti a mohou tak nezaujatě posoudit, zda byl zásah proti vrcholným článkům organizovaného zločinu adekvátní či nikoliv. Následující obrázek byl pořízen před zahájením opatrovnického stoličního řízení.

A tento zásah ozbrojených složek státu proti zcela bezúhonným účastníkům civilního stoličního řízení přijde zmrdovi Blažkovi adekvátní?

Při srovnání společenské nebezpečnosti rozvedených otců a vrcholných článků organizovaného zločinu tak byl zásah zakuklenců až příliš umírněný. Ostatně o tom jasně svědčí záběry z jiných akcí proti organizovanému zločinu.

A takto by měli zakuklenci vyválet držky v asfaltu celému vedení Ministerstva zlovůle.

Co tedy vadí zmrdovi Blažkovi na zásahu? V nedělních Otázkách Václava Moravce na tuto otázku nebyl schopen odpovědět a choval se jako nesvéprávný dement.

Vyjadřovat se k „intelektuálnímu“ průjmu dementa Blažka nemá smysl a všechna jeho vystoupení se nepochybně zařadí do zlatého fondu českých komiků jako Milan Pitkin 2. Ačkoliv stínový socanský ministr zlovůle Diensbier rozhodně nepatří k mým oblíbencům, tentokrát mi ho bylo opravdu líto. Sedět v těsné blízkosti psychopata, když nevíte, zda vás každou chvilku nepokouše, to rozhodně není nic příjemného.   

Již druhý zločinný systém za sebou nás naučil, že vždy může být ještě hůře. Jmenováním dementa Blažka do funkce ministra zlovůle nastává zásadní zvrat.

Větší dement se do této funkce už nikdy nemůže dostat, protože jediný Blažkův vážný konkurent Pepek Vyskoč, je jen filmová postava.

Doufejme, že Zeman dodrží svoje slovo a vládu zločinců velmi rychle zruší. Hůře už být opravdu nemůže.

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici