04.09.2014 22:13

Sankcionista Zdechovský

Když byl Mgr. Tomáš Zdechovský zvolen do Evropského parlamentu, Unie otců kolaborující s vládními fašisty skákala radostí, že tam rozvedení otcové budou mít zastoupení.

Lidovec Zdechovský: Boeing sestřelilo Rusko, jsou důkazy.

Evropská unie připravila další várku sankcí proti Rusku. Je to krok správným směrem? Jsou dostatečné? Pocítí je Rusko?

Sankce mi přijdou velmi účinné a v tuto chvíli dostatečné. Musíme ukázat, že Evropská unie nebude tolerovat vměšování Ruska do záležitostí na Ukrajině, kde podporuje separatisty a nespolupracuje s mezinárodním společenstvím. To, jak Rusko anektovalo Krym, a další věci spojené se separatisty přiměly EU k poměrně razantním krokům. Sankce zaměřené na spolupráci ve vojenských technologiích Rusko velmi pocítí. Kvůli nedostatku technologií se zastaví některé vojenské programy a řada lidí ztratí práci. Nebo banky přestanou mít přístup k levnému kapitálu. Což může vést k tomu, že ruská ekonomika půjde do recese. A bude tak nutné přinutit Rusko, aby bylo ochotné něco udělat pro uklidnění situace na Ukrajině.

Zdroj Parlamentní listy Boeing sestřelilo Rusko, jsou důkazy

Provoz českých vrtulníků mají v hrsti Rusové.

Pokud by Rusové sáhli k odvetným opatřením na chystané zostření sankcí Evropské unie, česká armáda by za několik měsíců neměla v čem létat. Vrtulníková flotila s desítkami strojů je totiž plně závislá na dodávkách náhradních dílů z Ruska, odkud všechny české stroje pocházejí.

Kanálie Novinky .cz  Provoz českých vrtulníků mají v hrsti Rusové

Kdyby nás Rusové měli v hrsti, jen pokud jde o vrtulníky, tak je to ještě docela v pohodě. Jaké sankce proti Rusku bude navrhovat „evropský zástupce rozvedených otců“, až Putin v zimě utáhne kohouty?!

Pozdrav EU a NATO z Kremlu

 

—————

Zpět




ADIKIA JE PRO ZMĚNU


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE