26.04.2013 14:24

Socanský šmejd Mládek zůstává ve vládě

Ze seznamu jmen, který získalo Právo, dále vyplývá, že na postu stínového ministra financí navzdory výrokům o parazitujících živnostnících zůstal Jan Mládek.

Zdroj Novinky.cz
Ve stínové vládě ČSSD skončili Jandák a Benešová. Mládek s Dienstbierem zůstali

Prohlášení Strany soukromníků ČR

ČSSD prostřednictvím svého předsedy oznámila nové složení své stínové vlády. Není pro nás překvapením, že v této stínové vládě zůstává na pozici ministra financí ing. Jan Mládek. Tímto ČSSD jen potvrdila to, že slova , pronesená panem Mládkem na posledním sjezdu ČSSD v Ostravě o parazitujících živnostnících, jsou myšlena vážně, že to je názor celé ČSSD a že jejich omluvy živnostníkům byly pouze účelové. ČSSD tímto ukázala, že živnostenský stav v této zemi považuje za přítěž a vyhlásila živnostníkům třídní boj. Strana soukromníků ČR, která hájí zájmy živnostníků , jejich zaměstnanců a rodin , tímto apeluje na všechny občany , aby v následujících volbách nedopustili převzetí moci ČSSD v této zemi. Mělo by to fatální následky pro celou ČR. Z tohoto důvodu Strana soukromníků ČR iniciuje již v této době vznik volebního bloku, který by tomuto v následujících volbách zamezil.

Mgr. Aleš Hemer
Místopředseda SsČR

SsČR.cz Prohlášení SsČR k novému složení STÍNOVÉ VLÁDY

Za výrok o živnostenských parazitech bylo na socanského šmejda Mládka podáno několik trestních oznámení. Adikia nemá informace, jaký je jejich další osud, ale oznámení Adikie (Trestní oznámení na socana Mládka) podané na místní oddělení pomáhačů v Praze Modřanech bylo postoupeno na místní oddělení pomáhačů v Ostravě Vítkovicích, v jehož obvodu při sjezdu socanů došlo ke spáchání trestného činu. Odtud pak bylo trestní oznámení postoupeno na kriminálku.

 

Podle nejnovějších informací si dozorující státní zástupkyně vyžádala záznam vystoupení šmejda Mládka a šetření pokračuje. O věc se intenzivně zajímají média.  Vše je tak zatím na dobré cestě k umravnění socanských šmejdů, kteří se už třesou na vládní koryta a likvidaci kapitalistických vykořisťovatelů (živnostníků a malých podnikatelů).

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici