27.01.2013 18:10

Tváří se, že jdou s námi, ale při první příležitosti nám vrazí kudlu do zad.

Prezidentská volba mezi menším či větším zlem zcela jasně odkryla charaktery různých otcovských aktivistů. Snad nikoho nemůže překvapit, když údajný otcovský aktivista Fiala plivne jedovatou slinu na každého, kdo se mu zrovna připlete do cesty (v případě soudních stolic zcela oprávněně), ale že bude vyznávat podporu vládních šmejdů, mezi které patří i hrábě Schlafenberg, kteří nechali zavírat nešťastné otce do kriminálu nebo matku otcovraha, to asi čekal málokdo.  

Velice pěkně se také „vybarvilo“ i seskupení rozvedených otců okolo portálu Střídavka provozovaného údajným otcovským aktivistou Hodinou, kteří se rovněž netajili podporou hráběte Schláfenberga. V nedělních Otázkách Václava Moravce byl zveřejněn graf podílu voličů obou kandidátů podle výše příjmu, který potvrzuje předchozí úvahy Adikie.

Z grafu je zřetelně vidět poměrně vysoká neúčast voličů s nízkým a průměrným příjmem. To je vcelku logické, protože pokud si mají vybrat mezi „prasečí nebo ptačí chřipkou“, tak je lépe nevycházet mezi lidi do volebních místností.  Zcela jiná situace je však u voličů s nadprůměrným příjmem, kde je poměrně vysoká volební účast a převažují hlasy pro udržení koalice ódésáckych a topkových šmejdů u koryta podporou hrábětem Schlafenbergem z hradu.  

Právě skupina rozvedených otců s nadprůměrným příjmem tvoří jádro portálu Střídavka. Těchto lidí se pochopitelně problémy lůzy s výživným (či zvýšením DPH) netýkají a vůči ostatním rozvedeným otcům naprosto bezohledně podporují vládu šmejdů, nechají nás exekutorsko-advokátní mafií okrádat o porozvodové zbytky majetku a zavírat do kriminálů. Jedné co oni potřebují, je stádo ovcí, které je bude podporovat v myšlence střídavé péče, protože i když mají na výpalné (nepřiměřeně vysoké výživné), stejně jako lůza tvrdě narážejí na neochotu soudních stolic ve větší míře svěřovat děti do střídavé péče.   

Po pravdě řečeno, je to však z velké části také jejich chyba, když ve svých řadách mají „experty“, kteří se podivují nad tím, že by se při střídavé péči mělo platit výživné a považují to za zlovůli.

Převzato z diskuse na Střídavce.cz

Han: Nikdo tu nemá představu, že se při SP neplatí výživné. Ovšem není to správné, na tom trvám, dítě se má podílet na životní úrovni obou rodičů, že je jeden chudší neznamená, že mu to druhý má kompenzovat. To je zvůle.

Vzato do důsledku, když je dítě u chudšího rodiče, bude se stravovat zbytky z odpadových kontejnerů a když je u bohatšího rodiče, bude se ládovat křepelčími vajíčky v lososové omáčce. (Adikia má tento „problém“ již dávno vyřešený - "bohatší" rodič se na výživě podílí hrazením přímých nákladů dítěte.)   

Takovými idiotskými názory zákonitě dráždí vysoce citlivé smysly „ochránkyň zájmů dětí“ (otcové chtějí střídavku, jen aby nemuseli platit výživné). Obdobné je to i se „střídáním" rodičů (domovů), čím zase nahrávají „jednodomoveckým“ odpůrcům střídavé péče. Až fanaticky usilují o „upřednostnění“ střídavé péče v zákoně o rodině, přičemž „Střídavka“ je již dávno překonána Cochemským modelem, který rodiče vede ke vzájemné spolupráci ve prospěch dítěte a není potřeba se roky soudit.

Viděli jste, že by si matky vzájemně plivaly do obličeje, přestože ne všechny jsou „svaté“? Na portálu Střídavka však rozvedení otci zcela běžně plivou do vlastních řad.

Střídavka: Ne každý otec končí pod mostem nebo v kriminále. Ono to vyžaduje i určité osobnostní předpoklady... Většina normálních otců zde proto nekončí a ani končit nebude. Většina normálních otců ale přichází o své děti a děti přicházejí o ně. Zde je hlavní problém. Naším cílem proto není bojovat za minimalizaci výživného

Han: A otců, kteří se nechtějí podílet na péči, je celá řada, sám jich několik znám. Představa, že všichni chtějí mít doma děti 14 dní v měsíci, je totálně naivní.

Adikia žádného takového otce nezná!

O to více zná otců, kteří nemají peníze na právníky a neumějí se bránit, otců, kteří netušili, jak zrůdná je opatrovnická mafie v čele se soudní stolicí a dnes už jim není jak pomoci, otců, kteří boj o děti v obavě z kriminalizace vzdali nebo otců, kteří naivně podlehli feministickým žvástům, že až děti vyrostou, tak si cestu k otci najdou.  

Přestaňme si už konečně nalhávat, že tito lidé jsou naši spojenci, když nám při první příležitosti klidně vrazí kudlu do zad! Buď půjdou společnou cestou s námi nebo ať jdou do

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše