25.02.2014 09:54

Ukrajina má vyhráno

Zločinecká TOP 09 po zvolení nové vlády pomalu pohřbívá naděje, že by zde ještě mohla něco vytunelovat.

Po krvavém převratu na Ukrajině jim však svitla nová naděje. Statečný hrabě Spalnička  prozíravě podpořil teroristy na barikádách v noblesně připochcaných kalhotách a jako uznávaný odborník na mezinárodní politiku pro ně teď jistě bude přínosem na cestě k diktatuře Evropské unie, která se sama zmítá v obrovských problémech. Když zde může kazašská stepní koza Džamila prznit rodinné a lidské právo, jistě by v nové Ukrajině v tomto směru našla velké uplatnění i rakovina Lagšádlová. Protože se Ukrajina topí v obrovských dluzích, kdo jiný by je mohl z toho vysekat, než světově proslulý ministr financí Lihoslav. Proto nelenil a hned se přidal na stranu pomstychtivých pronásledovatelů Janukovyče.  

Kalousek: Janukovyč se možná dopustil zločinů proti lidskosti 

Poslední krvavé události na Ukrajině a především desítky mrtvých lidí zabitých bezpečnostními složkiami Janukovyčova režimu šokovaly místopředsedu TOP 09 a exministra financí Miroslava Kalouska.  

Politik prohlásil, že je otřesen násilím represivního ukrajinského aparátu proti občanům vlastní země. Domnívá se zároveň, že prezident Ukrajiny se mohl dopustit zločinů proti lidskosti. "Jsem hluboce otřesen událostmi na Ukrajině.

Jsem přesvědčen, že žádný člověk, který respektuje Listinu práv a svobod, na jejichž obranu byla zřízena Rada Evropy, nemůže být lhostejný k násilí, které represivní aparát Janukovyčova režimu použil a používá proti občanům vlastní země," řekl Miroslav Kalousek.

"Obrátil jsem se proto dnes na renomovanou advokátní kancelář Choděra se zadáním, aby urychleně zpracovala můj podnět Nejvyššímu státnímu zastupitelství ČR a příslušným institucím EU, aby prošetřily, zda prezident Janukovyč se nedopustil zločinů proti lidskosti.

Jsem přesvědčen, že příslušné instituce se mým podnětem budou zabývat s veškerou odpovědností vůči svým pravomocím i vůči etickým hodnotám evropské civilizace," zdůraznil místopředseda TOP 09.

Zdroj První zprávy.cz Janukovyč se možná dopustil zločinů proti lidskosti 

Situace na Ukrajině je poměrně nepřehledná a zdejším novinářským kanáliím se nedá věřit ani slovo. Adikia se proto nechce vyjadřovat k situaci na Ukrajině a každý si na to musí udělat svůj názor. Vcelku rozumný pohled na věc přináší jakýsi analytik Robejšek V zákulisí se odehrává mnohé. Vše může být ještě jinak.

Tohle už je ale od Lihoslava opravdu příliš velká nehoráznost! Je to jako když zloděj křičí, chyťte zloděje, protože za těžké zločiny proti lidskosti by měl být především souzen sám Lihoslav, neboť má na svědomí vyplundrování tohoto státu a tisíce zničených lidských životů.

Až tedy jednou někdo bude vymýšlet jednotky SI (soustava internacionál) pro demagogii, měla by se základní jednotka jmenovat jeden Lihoslav = deset tisíc obyčejných lhářů.

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht