04.06.2014 00:02

V tomto případě (mezi svými) platí, že vyšší bere

Prezident Zeman v nedělních „Otázkách“ homosexuálního devianta Moravce vyprávěl, jak pečlivě studuje doporučení „odborné“ komise ministerstva zlovůle, která mu navrhuje kandidáty na jmenování do funkce soudní stolice, včetně jejich životopisů. I pokud mu budeme věřit tuto pohádku, už jen to zcela jasně ukazuje, že by měl být neprodleně zbaven práva jmenovat nové soudní stolice, respektive měl by být zrušen celý tento způsob jejich jmenování. Lze si totiž jen obtížně představit, že by někdo o sobě do životopisu napsal, že je bezcharakterní zmrd nebo to vyprávěl „odborné“ komisi. Ze stejného důvodu tak nelze zcela vyloučit, že i „odborná“ komise může být složena z bezcharakterních zmrdů a její závěry o charakterových vlastnostech kandidáta tak nemusí být zcela objektivní, zejména pokud v ní nejsou zastoupeni občané, kteří justici znají z té „druhé strany“. Tak by se například zločinec Sváček, prolhaný Šimíček či pokrytecký Lichovník nikdy nemohli stát kandidáty na ústavní stolice. Prezident Zeman se však nijak nebrání tomu, aby soudní stolice byly pod dozorem Národního bezpečnostního úřadu. Pochopitelně však proto nehne ani prstem.

Proto je potřeba, aby o jmenování soudních stolic rozhodovali v přímé volbě občané (stejně tak o jejich odvolání), jak to navrhuje hnutí Ústvit.

 Prezident Zeman se také vyjádřil k „rozepři“ mezi Válkovou a Marvanovou.

„Dostaly se do nějakého odborného sporu a v tom případě platí, že vyšší bere. Může se stát, že kritika podřízené Marvanové je racionální, ale to zatím nikdo neví. Je tedy potřeba nějaké veřejné slyšení obou stran.“

Že je prezident Zeman v oblasti justice absolutně „mimo mísu“ nás přesvědčuje již od prvních dnů, co je ve funkci. Že by nedokázal posoudit, jaký je rozdíl mezi nelidským ožebračováním lidí exekutorsko-advokátní mafií a civilizovaným vymáháním dluhů, je při jeho nesporné inteligenci přinejmenším podivné. Nemějme mu to však za zlé. Však si vzpomeňte, jaké jsme vedli odborné spory při přímé volbě prezidenta, jaký je rozdíl mezi spícím degenerátem a ožralým ovarem, přičemž jemu to bylo naprosto jasné.

—————

Zpět




ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE