15.01.2014 12:51

Věřitel musí být uspokojen a dlužník nesmí být zničen!

Když byl Tomio Okamura „osamoceným“ senátorem, bylo pro novinářské kanálie zaprodané odésáckým zločincům celkem snadné jej přehlížet. Jako jednu z parlamentních stran už hnutí Úsvit přímé demokracie nelze zcela přehlížet. Bulvární veřejnoprávní ČT tak musí přenášet i jejich tiskové konference a ta včerejší byla opravdu „nářez“. Hnutí Úsvit rozeslalo všem budoucím vládním stranám návrh zákona o referendu s tím, že podpoří pouze takovou vládu, která se k tomuto zákonu připojí. Rozhodně se však nesmí jednat o nějaký bezzubý zákon, který by lidem neumožňoval výkon přímé demokracie. Hnutí Úsvit rovněž navrhuje úplný zákaz výherních automatů, protože závislost na těchto automatech je oficiálně diagnostikovaná nemoc, která vede k rozvratu rodin a lidským tragédiím, na které v důsledku doplácíme všichni. Hnutí Úsvit tvrdě odmítlo výkaly Exekutorské komory (Exekutorská komora - banda prolhaných zločinců).

Je zde například návrh, aby soudem určené pohledávky řešily finanční úřady. Pokud na vymáhání pohledávek umí vydělat soukromá sféra, tak stát by na jejich správě neměl prodělat.

předseda hnutí Tomio Okamura

Základním principem našeho uvažování zůstává, že dluhy se platí a platit musí. Rozdíl, který chceme do systému vnést je ten, že věřitel musí být uspokojen a dlužník nesmí být zničen! Platba jeho dluhu nesmí být povýšena nad jeho základní lidská práva.

Mgr. Petr Adam

 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE