15.01.2018 13:17

Volba prezidenta vážně i nevážně

Už podruhé zde máme přímou volbu prezidenta, kde není jasného favorita, na kterém by se shodla drtivá většina národa už v prvním kole. Ať už tedy ve druhém kole vyhraje kdokoliv, národ bude opět rozdělen hlubokým příkopem viz. poněkud zavádějící interpretace statistických údajů, podle které Zeman vyhrál ve všech volebních krajích kromě Prahy, kde pro změnu vyhrál Drahoš (zdroj kanálie Novinky.cz ZDE). Ve skutečnosti však lehce nadpoloviční většina (asi 61 %) voličů dala jasně najevo, že chtějí změnu na Pražském hradě

Je nám podsouvána otázka, zda se chceme poklonkovat Bruselu nebo Kremlu? Proč se ale máme někomu poklonkovat? Proč nemůžeme být hrdým národem, když máme spousty šikovných, pracovitých a chytrých lidí? Mnohem jasnější statistiku uvedla veřejnoprávní kanálie ČT 24, podle které měl Zeman nejvíce hlasů na vesnicích a malých obcích s vysokou nezaměstnaností a jeho oblíbenost klesala s velikostí měst a tím i nižší mírou nezaměstnanosti. Zároveň obráceně tím stoupala procenta pro Drahoše. Právě to je ten nejhlubší příkop mezi lidmi, kdy zde předchozí vlády totálně zlikvidovaly střední třídu a čím dál tím více se rozevírají nůžky mezi úzkou skupinou boháčů a těmi ostatními. Idioti jako socan Mládek (bývalý ministr průmyslu), předseda Senátu socan Štěch nebo čobolský podvodník Bureš to ještě přiživují rozdělováním společnosti na zaměstnance a na ty co kradnů – drobné podnikatele a živnostníky, přitom ze státního rozpočtu nejvíce kradnů přemnožené soudní stolice a další úřední či neziskové pijavice. Jak může takový klamár a podvodník získat důvěru u prezidenta?

Krátce po otevření volebních místností se postaral o rozruch Zeman, když se přiřítil do volební místnosti a jako většina důchodců předbíhal ve frontě. Nakonec to dal, ale bylo to fakt o prsa.

Pohotově si ještě zkontroloval obsah svojí portmone, bo ta ženská, co se na něj tak tlačila ve frontě, se mu zdála nějaká přičmoudlá. 

Ačkoliv měl Zeman ještě nedávno zavirovaný počítač dětskou pornografií, pohled na ty hrozinky jej poněkud vyvedl z míry a nebýt ochranky, tak to snad hodil Drahošovi.

Zděšená byla první dáma, že toho kozla starýho zase zachvátí sexuální touha jako v devadesátýmtřetím, kdy si ho brala.

 

Vzápětí se však ukázalo, že nejednalo o voličku, ale o známou ukrajinskou aktivistku ze skupiny Femen, která se vmísila mezi kanálie (novináře). Jistá redaktorka z kanálie Prima později uváděla, že s aktivistkou mluvila anglicky a myslela si, že je z nějaké zahraniční redakce. Na tom je krásně vidět mentální retardace těchto rádoby novinářek.Kterou zahraniční redakci zajímá, že jde nějaký Zeman volit?!

Ponechme prozatím stranou, jak se ona aktivistka dostala do volební místnosti. Jak ale pracuje BIS a další rozvědky, když se po našem území potulují známé aktivistky ze zemí mimo Schengenský prostor a nikdo o nich neví? Šmírují manželky záletného premiéra nebo kritiky soudních stolic, ale kdo další se ještě volně pohybuje po našem území a nejde mu jen o bradavkový atentát na prezidenta?

Dostat se jen do podatelny soudu je bez nedůstojné prohlídky nemyslitelné. To si nejdříve musíte sundat boty i pásek od kalhot (více ZDE) nebo si vyrvat zipy (video ZDE).

I takové rozhodování o svěření dětí do péče se neobejde bez dozoru stoliční ochranky, což u osoby neznalé poměrů u našich soudů může navodit dojem řízení s těžkým zločincem.

Na druhou stranu se bez sebemenších problémů dostane ukrajinská aktivistka do místnosti, do které má přjít prezident a vrchní hůlkonosič (protokolář) Kruliš, známý spíše jako pilot policejního bavoráku za 4 mega, kterého při „předváděcí akci“ po pár metrech sešrotoval ve škarpě, byl ze všeho vysmátý jako lečo.  

To otevírá prostor pro konspirační teorii, že se jednalo o předem připravenou akci podlých rádců Zemana za jeho zády, s cílem na něj ještě v průběhu konání volby upozornit a udělat z něj mučedníka.

Nasvědčuje tomu i zrychlené trestní řízení s aktivistkou a její okamžité vyhoštění, aby se v tom nikdo příliš nepitval. Opravdu kurevská náhoda je, že jí zastupovala feministická advokátka Lucie Hrdá, která na kanálii Nova prozrazuje finty, jak vymáhat výživné (ZDE). Nebo že by v tom měl prsty zase ten proklatý Kalousek?

Navzdory tvrzení vedení prezidentovy ochranky lze po zhlédnutí záběrů z různých úhlů pohledu důvodně pochybovat o dobře provedeném zákroku. Zatím co gorila na „levém křídle“ skutečně poctivě projížděla pohledem novináře, gorila na „pravém křídle“ zůstala vzadu a tato strana zůstala nekrytá. Tento dvoumetrový opičák pak zmateně běhal mezi prezidentem a aktivistkou složenou gorilou z „levého křídla“, čímž pro změnu zůstala nechráněna levá strana, zatím co ten nejmenší skrček z ochranky chránil prezidenta svým tělem a měl hodně práce s tím, aby to oba vůbec ustáli. Na obranu ochranky však nutno říct, že jejím současným úkolem je především ochrana Zemana, aby si neublížil sám sobě. Oproti tvrzení lékařského konzilia o skvělém zdravotním stavu Zemana to tedy spíše vypadalo, že si pro něj přišla zubatá s kosou.

To už nebyl ten stále mladý Zeman, plný síly a energie, hrozící drtivou pěstí při Vánočním projevu. .

Spíše to vypadalo, že mu povoilil svěreč a potřebuje přebalit. 

  

A ty novinářské kanálie to musely hned z čerstva nabonzovat. 

Pro zajímavost se ještě podívejme, jak na stejnou situaci reagoval Zemanův velký přítel z Kremlu a několik dalších státníků. 

Ale konec dobrý všechno dobré. Zemana neklepla pepka, a když se vrátil do volební místnosti, obšťastnil postarší dámy z volební komise jedním ze svých vtipných bonmotů. 

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Pokud nechcete být
"dřevěným kačerem" v 
rukách justiční, exekuční
a advokátní mafie, využijte
funkci

HLEDAT zadáním klíčového slova.


  ministr nespravedlnosti
JUDr. Robert Pelikán, Ph.D.


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz