12.03.2014 13:08

Výživná diskuse o výživném – IV. část

Dalším hostem pořadu „Držte hubu s Jlíkovou“ byla typická představitelka zločinecké ODS Lenka Kohoutová. Původně však měl být hostem exekutorský lobbista sociopat Blažek. Na toho jsem se skutečně velice těšil, protože jeho „prudce inteligentní“ vývody zvýrazněné oplzlým vyplazováním jazyka už nepotřebují žádný doplňující komentář a hravě zvládne zesměšnit sám sebe.

Odésačka Kohoutová názorně předvedla, že lidé ve zločinecké ODS jsou absolutně odtrženi od reálného života (s)prostého lidu, stejně jako soudní stolice. Je od ní sympatické, že zvedla ruku pro kosmetickou změnu zákona ve prospěch střídavé péče o děti, ale nelze přehlédnout, že to byla právě zločinecká ODS, která nesmyslně zvýšila tresty za neplacení výživného a vymáhání výživného přeměnila na ožebračování rozvedených otců spojené s vydíráním (zabavování řidičáků), ze kterého má prospěch pouze exekuční mafie.

Bylo tedy poněkud komické, když vykřikovala, že nesouhlasí se zavíráním rozvedených otců do kriminálů a je potřeba využívat

alternativní tresty, při kterých otec nepřijde o zaměstnání“. Bohužel jsem se nedostal ke slovu, aby mi vysvětlila, které tresty to jsou. Jestliže si jedna maminka ve studiu stěžovala, že když někde řekne, že je samoživitelka, tak jí nikdo nechce zaměstnat, tak je to úplně stejné, jako když se rozvedený otec uchází o zaměstnání se záznamem v rejstříku trestů.

Diskuse ve studiu v plné nahotě odkryla zvrácenost současného systému, kdy je zde na prvním místě nezkrotná touha rozvedené otce za něco trestat, ačkoliv prvořadým cílem je zajistit výživu dětí, na čemž jsme se k mému naprostému úžasu shodli se socanem Foldynou.

Absolutně mi není jasné, proč byla do diskuse o výživném vybrána právě odésačka  Kohoutová, když po několika větách bylo naprosto jasné, že o tomto problému vůbec nic neví! Je sice hezké, že bojuje za handicapované děti, ale to není důvod pro odmítání jasných pravidel pro stanovení výživného, kdy se bavíme o celospolečenském problému, zatím co ona hovoří o problému mizivého procenta dětí, který je navíc řešen jiným zákonem a díky zločinecké ODS velmi špatně!  

Jediným světlým místem odésačky Kohoutové bylo, když setřela předsedkyni spolku ukřivděných matek Asenovou, která dramaticky popisovala naprosto běžný den všech rozvedených matek, které se nechtějí podělit o péči s otcem. Napadalo mě, zda bych také neměl vyprávět, jak musím vstát o dvě hodiny dříve, abych se vyprázdnil, neboť se na střeše paneláku nemám ani kde vysrat, natož si dát nějakou svačinu a  jak mám zničený žaludek, protože se na oběd dostanu, až když si udělám svoji práci, jinak bych neměl z čeho platit výživné a po večerech pak ještě musím ve lhůtách odpovídat na stolice soudních stolic. Tohle však na straně rozvedených otců jako argumentace nestačí a o svoje práva musíme bojovat mnohem silnějšími argumenty.

Ze všeho mi tedy vychází, že jediným úkolem odésačky Kohoutové v diskusi bylo oponovat socanovi Foldynovi, tak jako jsme to až doposud viděli v Poslanecké sněmovně, kde se zamítají zákony bez ohledu na jejich účel, jen protože to navrhla opoziční strana.

Soudruzi z ODS, tak na to vám sere pes!

Oproti tomu v diskusi fanklubu "ředitele zeměkoule" Fialy jsem se dočetl, že odésačka Kohoutová byla ze všech nejlepší a oba zástupci otců byli trapní se svými obrázky.

Tak teď opravdu nevím, kde je pravda?!

Možná by tedy neškodilo, kdyby tito rozvedení otcové na rovinu řekli, o co jim tedy vlastně jde, protože takto to spíše vypadá, že to ani oni sami nevědí!

Podle mého názoru měla být zločinecká ODS zakázána a skončit na politickém smětišti už v době, kdy nás rozvedené otce veřejně sprostě urážel zmrd všech zmrdů Nečas. Jenže to jste všichni jen tupě zírali, zda nám pomáhači zmalují hřbety pendrekem  a mysleli jste si, že se vás ten problém vůbec netýká nebo to za vás hrstka nadšenců nějak zařídí. Dnes vidíte, jak krutě jste se spletli. Nedělejte tedy stále dokola stejnou chybu. Zločinecká ODS musí být zrušena, všichni její členové musí skončit na dlouhá léta v kriminálech na místo rozvedených otců, všem jejím členům včetně rodinných příslušníků musí být zabaven nakradený majetek a jako odškodnění rozdělen mezi lidi, kterým tato zločinecká organizace zničila život.

 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas


 2008
O nešťastné rozvedené otce by si prý ani špinavé polobotky neutřel.

2014
Chodí kanálem, aby si někdo neutřel polobotky o jeho špinavý ksicht.