28.03.2013 11:24

Záhada Gajdůšková objasněna

Pro rozvedené otce jistě není socanská senátorka Alena Gajdůšková neznámým pojmem. Do té doby zcela bezvýznamná politička se „proslavila“ svým plamenným projevem proti střídavé péči, zejména přirovnáním dětí ke psům a rodičů k jejich pánům.   

"V kynologických příručkách se dočteme doporučení, že po rozvodu není možné pejskům střídat pány, protože by to psa dezorientovalo a frustrovalo. Dopřejme tedy našim dětem stejného respektu, jako to dopřáváme svým psům."

Každý má právo vyslovit svůj názor, který většinou vychází z vlastních poznatků a životních zkušeností. Díky tomu však může být značně deformovaný až debilní, jako právě v tomto případě. Pro mnohé je pak záhadou, kdeže autor těchto „myšlenek“ čerpal svoje poznatky a životní zkušenosti.

V životopise Gajdůškové, který má na svých internetových stránkách se můžeme dočíst, že v letech 1977 – 1992 pracovala jako učitelka a svojí politickou kariéru zahájila v roce 1997 vstupem k socanům. K politice však měla blízko už v letech 1992 - 1996 jako tajemnice poslaneckého klubu socanů. Gajdůšková se angažovala i v komunální politice a velmi podrobně se můžeme seznámit s jejím vzestupem až do senátorského křesla a nově do vedení socanů. Gajdůšková je vdaná, ale neuvádí, zda má nějaké děti.

Zdroj Gajduskova.cz Životopis

Gajdůšková je sice levicově zaměřená, ale krom toho se v jejím oficiálním životopise nevyskytují žádné další zvláštní anomálie, které by vysvětlovaly její zvrácené životní názory.

Kde se to v ní tedy bere?

Na tuto otázku přináší odpověď ing. arch. Svatopluk Sládeček, kterému na rozdíl od Gajdůškové, slouží paměť velmi dobře.

„V paměti si promítám vystoupení tehdejší kandidátky na člena KSČ, učitelky Aleny Gajdůškové na posledním sjezdu Socialistického svazu žen. Na tomto sjezdu, který se konal koncem listopadu 1989, nebo začátkem prosince, v zařízení JZD Slušovice v Zádveřicích-Raková, soudružka plamenně odsuzovala vystoupení studentů na Národní třídě. Její vystoupení odvysílala televize a bylo by sobecké, kdyby se takovými perlami bavili jen čtenáři Vašeho bulletinu.“

ing. arch. Svatopluk Sládeček

Zdroj Sinagl.cz Jiří Dienstbier vesus Alena Gajdůšková!

Až nám zase bude Gajdůšková sdělovat svoje životní postoje, měla by zároveň také uvést svoje postoje k demokratickému systému a právnímu státu, aby bylo všem hned jasné, odkud „fouká vítr“.  

Stále dokola se ukazuje, že za těmi nejhoršími zvěrstvy stojí komouši a platí to nejen pro politiky, ale i pro soudní stolice. Samet byl naší největší chybou, kterou jsme kdy udělali!

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!