14.01.2014 11:54

Země se i tak bude dál otáčet

Kromě pana Špačka (On je fakt položil, já se na to vyseru, hahaha...) asi většina z nás zrovna nehýká blahem, že se prezidentem stal Miloš Zeman, ale poslední kolo přímé volby prezidenta nám bohužel  lepšího kandidáta nenabízelo, kdy smilný degenerát Spalnička by i s noblesně připochacnou nohavicí byl bezpochyby ještě větší katastrofou. Řada nedemokratických fanatiků se s tím dodnes není schopna vyrovnat a tak sabotují akce pořádané prezidentem Zemanem. Rektáti (rektoři) se odmítají účastnit předávání státních vyznamenání, protože na předávání nebyl pozván jejich kolega homosexuální deviant Putna, jakási hostinská před prezidentem uzavřela svůj lokál, a radní zločinecké TOP09 jakéhosi městyse se odmítají účastnit setkání s prezidentem. Pochopitelně na to mají „svaté právo“, ale pokud se takto projevuje matka, která zmanipulovala syna proti vlastnímu otci, a ten jej pak umlátil k smrti, jde o neskonalou drzost a nic na to nemění ani skutečnost, že byla za sportovní úspěchy ověnčena řadou medailí.

Čáslavská na Hrad na olympijskou nominaci nepůjde. Kvůli Zemanovi

Legendární gymnastka Věra Čáslavská, která je čestnou předsedkyní Českého olympijského výboru (ČOV), se kvůli prezidentovi Miloši Zemanovi nezúčastní oznámení české nominace na olympijské hry v Soči. To se uskuteční ve čtvrtek na Pražském hradě za přítomnosti hlavy státu. Vůči Zemanovi se Čáslavská vymezila v dopise zaslaném předsedovi ČOV Jiřímu Kejvalovi, z něhož citoval server Lidovky.cz.

Čáslavská na Hradě po listopadové revoluci působila jako poradkyně tehdejšího prezidenta Václava Havla. Z té doby má podle vlastních slov vzpomínky na "atmosféru plnou pozitivních myšlenek a činů", které si od současné hlavy státu nechce nechat vzít.

"Má svobodomyslná povaha mi nedovolí, abych navštívila současný Hrad, z jehož prostor je vysílána jen negativní energie," uvedla.

Zdroj Noviky.cz Čáslavská na Hrad na olympijskou nominaci nepůjde

Je to tedy přesně obráceně, kdy matka otcovraha absolutně nemá právo být mezi hosty prezidenta, bez ohledu na to, zda je jím právě Miloš Zeman nebo kdokoliv jiný, a pokud si tahle zmrdka myslí, že svojí neúčastí zastaví otáčení zeměkoule, tak se šeredně přepočítala! Země se i tak bude dál otáčet!

Chtěl se s ním sejít a nabídnout mu pomoc. Toto setkání se mu stalo osudným. Od svého syna dostal jedinou ránu, ránu od člověka, který provozoval 7 let bojové sporty. Ránu, po níž následovalo 35 dní hlubokého bezvědomí a pak už jen smrt…

Více informací naleznete na stránkách Josefa Odložila. Tyto stránky vznikly jako reakce na lži, které již od smrti Josefa Odložila šíří Věra Čáslavská.

 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ZÁKLAD PRÁVA ČR

Teorie relativity práva

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

E = mc3

Vice ZDE