24.02.2013 09:39

Zpravodajství na Prima family vládne ženská mafie

Protože mě absolutně nezajímá, která „hérečka“ s kým souloží nebo co dělá alkoholička Bartošová, tyto informace zásadně nesleduji. O to více mě zarazilo, když se na seriozním odborném portálu o digitálním vysílání Digizone.cz objevil tento článek.

Konec Jiřího Pomeje na Primě family nabral obrátky. Dostal vyhazov na hodinu

Ačkoli měl pokračovat v moderování VIP zpráv až do poloviny března, za výroky o “ženské mafii” na Primě s ním televize okamžitě ukončila spolupráci.

Okamžitý vyhazov z VIP zpráv na Primě family dostal k dnešnímu dni moderátor Jiří Pomeje. Televize se s ním už dříve domluvila na ukončení spolupráce, k němuž mělo dojít v polovině března, k ráznějšímu kroku jí ale přinutily Pomejeho výroky na adresu šéfredaktorky zpravodajství Jitky Obzinové v dnešním vydání bulvárního deníku Blesk. V něm Pomeje mluví o “údajné ženské mafii na Primě”.

“FTV Prima se rozhodla k dnešnímu dni okamžitě ukončit spolupráci s moderátorem Jiřím Pomejem. Podle původní dohody měl sice pokračovat v moderování VIP zpráv ještě do poloviny března, ale jeho výroky o „údajné ženské mafii na Primě“, které dnes přinesl deník Blesk, nejsou pro vedení redakce zpravodajství a publicistiky v žádném případě akceptovatelné,” oznámil prostřednictvím oficiální tiskové zprávy vedoucí PR oddělení FTV Primy Václav Mazánek.

„Dlouhodobě rozvíjím tým zpravodajství tak, aby v něm pracovali kultivovaní lidé. A podobné sexistické výroky u nás nemají místo. Jiří Pomeje by si měl uvědomit, že takováto slova nejvíce škodí jemu samotnému,“ dodala Jitka Obzinová. Televize zatím nerozhodla o tom, kdo Jiřího Pomejeho v moderování VIP zpráv nahradí. Dočasně sníží počet moderátorů na dva, před kamerou se budou střídat Laďka Něrgešová a Ivana Gottová.

Zdroj Digizone.cz Konec Jiřího Pomeje na Primě family nabral obrátky. Dostal vyhazov na hodinu

Slovo sexista jsem slyšel poprvé z tlamy šmejda Přesčase v jeho „slavném“ projevu v roce 2008 při protestech rozvedených otců a vůbec jsem nevěděl, co to slovo znamená. Když jsem se na to ptal lidí, tak většinou říkali, že je to člověk, který ve zvýšené míře holduje sexu. Aha, tak to z nás šmejd Přesčas chtěl udělat chlíváky posedlé sexem, tedy rozvraceče naprosto harmonických manželství. Když jsem se pak doma podíval na skutečný význam toho slova, docela jsem se zasmál.

Sexista má negativní postoj k opačnému pohlaví, založený na stereotypech bez snahy ověřit je, a ten, kdo osobu opačného pohlaví záměrně znevýhodňuje.

Tak to se šmejd Přesčas minimálně v mém případě tvrdě seknul, protože jsem ženatý a tak si poměrně pravidelně ověřuji svůj velmi kladný postoj k opačnému pohlaví. Stejně se sekla i femina Obzinová, protože Pomeje rozhodně není buzna. Nejdříve byl ženatý s Kuklovou, ale když se dostal do dluhů, tak ho jako správná moderní žena opustila. Pak mu zřejmě učarovalo opačné pohlaví Bartošové, protože krom toho je u ní vše ostatní naprosto nepoužitelné. Kdo by po těchto zkušenostech s opačným pohlavím ještě chtěl ověřovat, zda je či není jeho negativní postoj k opačnému pohlaví oprávněný?

Jiří Pomeje o vyhazovu z VIP zpráv: Může za to ženská mafie!

Pomeje si stěžoval, že se jisté Ivaně Gottové, nechtělo hákovat o víkendech. Na skok se Vraťme se ještě zpět do světa televizního vysílání. Před několika dny zkrachovala televize Pětka, ukončila vysílání a „hérečka“ Bočanová přišla o práci. Důvod ukončení spolupráce s potížistou Pomejem je tak hned o něco jasnější. 

Zdroj Super.cz  Jiří Pomeje o vyhazovu z VIP zpráv: Může za to ženská mafie!

Sexistická je především šéfka zpravodajství Jitka Obzinová. Její vyjádření hovoří naprosto za vše. Dlouhodobě rozvíjí tým zpravodajství, aby v něm pracovali feminy naprosto odtržené od reality a enuch podřadný „hérec“ Oldřich Navrátil. Že se femina Obzinová zbavila potížisty Pomeje, je ještě nějak odůvodnitelné, ale proč se zbavila diváky nejoblíbenějšího užvatlaného redaktora Hrušky, který je teď na Nově?

Zpravodajství na Prima family vládne ženská mafie, což vysvětluje, proč tato bulvární televize čím dál častěji vysílá překroucené neobjektivní reportáže o zoufalých matkách, kterým nějaký prašivý otec neplatí výživné na děti a dělá reklamu lidským hyenám, kterým rozhodně nejde o pomoc potřebným dětem, ale o zbohatnutí na jejich neštěstí.

A takto dnes pod vedením sexistické Jitky Obzinové vypadá zpravodajství Prima family.

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA HUMOR

III. ÚS 298/12 

Idea právního státu vychází z principu, že stát a občan nejsou v zásadním sporu, ale stát má sloužit občanům.

Ústavní stolec  LP 2012