31.01.2018 09:55

Alespoň něco tady funguje jak má

Cenzura pěstí do obličeje má rychlé a správné řešení. Řada lidí si myslela, že ten gerontoidní boxer ve štábu Zemana patřil k pořadatelům. Ve skutečnosti to byl novinář z bezvýznamného plátku Pražský zpravodaj jakýsi Karel Slezák, kterého tam jeho zaměstnavatel ani neposlal a jen využil novinářského průkazu, aby se tam zadarmo nažral a ožral, stejně jako komoušský novinář Rokytka. Prostě takový typičtí voliči Zemana.  Ačkoliv ještě druhý den drze tvrdil, že pomáhal nemocnému Rokytkovi, natáčení toho opilce vydával za novinářský hyenismu a musel se prý bránit útoku nějakého novinářského eléva - redaktora iDnes (video ZDE), už v pondělí vypadl z role drsňáka a na Syndikátu novinářů se za svoje jednání omlouval. Ani to však nemohlo zabránit jeho okamžitému vyloučení z novinářského stavu.

Karel Slezák vyloučen ze Syndikátu novinářů České republiky

30.01.2018

Řídicí výbor Syndikátu novinářů České republiky (SNČR) v úterý 30. ledna 2018 rozhodl vyloučit člena Ing. Karla Slezáka, členské číslo 2017, podle článku 6 odst. II. písmene a,b) stanov SNČR.

Svým jednáním v sobotu 27. ledna 2018 ve volebním štábu Miloše Zemana po volbě prezidenta republiky poškodil prestiž a zájmy Syndikátu novinářů ČR. Tímto rozhodnutím zaniká členství Ing. Karla Slezáka v SNČR.

Ing. Karel Slezák při své pondělní návštěvě v kanceláři SNČR předal své vysvětlení a omluvu k celé záležitosti a sdělil, že rozhodnutí Řídicího výboru přijme.

Adam Černý

předseda SNČR

Zdroj Syndikát novinářů ČR ZDE

Na doporučení redakce IDnes podal napadený „novinářský elév“ Alexandr Šulc spolu s dalším novinářem na  gerontoidního boxera trestní oznámení. Navíc mu tak ještě hrozí až dva roky vězení za výtržnictví. Více ZDE včetně popisu události napadeným kameramanem.  


 

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Ministr zlovůle nemluví, 
nevidí ani neslyší. Pro
vyhledání 
potřebných 
informací tedy využijte
funkci

HLEDAT zadáním klíčového slova.

  ministr nespravedlnosti
JUDr. Robert Pelikán, Ph.D.


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz