28.01.2018 16:25

Cenzura pěstí do obličeje

To nám to druhé volební období Zemana pěkně začíná. Kromě volebního šílenství republiku zachvátila chřipková epidemie a nevyhnula se ani známým osobnostem. Do volebního štábu Zemana přišel na poslední chvíli políbit prsten i Okamura, ačkoliv prý měl horečku a strašně se potil. Virová nákaza se rychle přenesla i mezi další hosty. Zeman po svém vítězném projevu frkal do hadrového kapesníku a ve večerních hodinách pak zkolaboval bývalý redaktor komoušského plátku Haló noviny Milan Rokytka, který dnes publikuje na Parlametních listech. Jiný kolega novinář se mu snažil pomoci. Odvláčel ho na podium, aby mu nezapadl jazyk, velice šetrně jej uložil do stabilizované polohy a šel volat záchranku. Do cesty se mu však připletly další novinářské kanálie, které zde zjevně čekaly, zda i na prezidenta neskočí nějaká ta viróza. Velmi slušně se jim snažil vysvětlit, že je to nemocný člověk a ať to nenatáčejí. Tohle asi v hlavních zpravodajských mediích neuvidíte a mohlo by se to ztratit i z Twittrerových účtů novinářů, proto to Adikia nahrála na svůj YouTube kanál.

Zdroj Pavlína Kosinová Seznam.cz

Po celodenním natáčení už byly ty novinářské kanálie tak zlité, že kameramanovi TV Nova upadla na zem kamera za milión, redaktor iDnes několikrát upadl na pěst novináře „záchranáře“ a redaktorka Seznamu Pavlína Kosinová se klátila mezi VIP hosty a třískala mobilem o zem.

Zdroj Pavlína Kosinová Seznam.cz

Zdroj Pavlína Kosinová Seznam.cz

Vrcholem drzosti bylo, že ty novinářské kanálie zavolaly příslušníky a chtějí z toho udělat mezinárodní ostudu. Vedoucí bruselské kanceláře organizace Reportéři bez hranic uvedla: „Je to hanba pro evropskou demokracii! Útoky na novináře musí přestat.“   

Jenže jak se říká, ryba smrdí od hlavy  - našeho státu.  

Ačkoliv Zeman krátce po svém opětovném zvolení tvrdil, že bude smířlivější, v zápětí označil novináře za pitomce (s čímž lze výjimečně souhlasit) a zesměšňoval je (pane Keblůšek, máte hlas jak mutant). Pak se ale nemůže divit, že čekají na každé jeho škobrtnutí a jakoukoliv jinou bulvární senzaci. Je zcela nepochybné, že útoky na novináře nedůstojné jeho funkci jsou pak spouštěčem agresivity jeho fanatický obdivovatelů posílených chlastem.

Nemohu najít nic pozitivního,
co by Zeman mohl této společnosti ještě přinést.

Marek Hilšer

Tak to nejste sám!

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Ministr zlovůle nemluví, 
nevidí ani neslyší. Pro
vyhledání 
potřebných 
informací tedy využijte
funkci

HLEDAT zadáním klíčového slova.

  ministr nespravedlnosti
JUDr. Robert Pelikán, Ph.D.


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz





PETICE ZA ZÁSADNÍ REFORMU JUSTICE 
a nejen to