02.01.2013 10:30

Amnestie u nás v Kocourkově

Novoroční projevy Klause už řadu let zaručují vystřízlivění z hnusné kocoviny, mnohdy aniž by se člověk při novoroční oslavě ožral na plech. Například v roce 2008 ve svém projevu řekl:

“Přes nemalou řadu osobních i společenských problémů, které kolem sebe každý z nás vidíme a cítíme, dnes asi žijeme v nejlepším období naší země, v jakém jsme kdy žili.“

Klaus: Žijeme asi v nejlepším možném období naší země

Tehdy se mi strašně ulevilo, protože jsem se po oslavách probudil s tím, že jsem už zase trestně stíhaný za neplnění výživného a exekutor mě opět chce odrbat o několik desítek tisíc korun za vykonstruovaný dluh na výživném, a přitom ve skutečnosti žijeme v nejlepší době, jaké jsme kdy žili.

Klaus nezklamal ani tentokrát. Sice prý několik let přešlapujeme na jednom místě, ale stále se máme báječně. To jen zaprodaní našeptávači a popírači našeho právního státu tvrdí něco jiného. Takové ujištění mě bohatě stačilo a už jsem chtěl přepnout na jiný program, když tu Klaus v rámci 20. výročí samostatné republiky vyhlásil „dílčí“ amnestii. Okamžitě jsem skočil k počítači, projel jsem to očima, a ačkoliv momentálně nejsem trestně stíhaný, vyskočil jsem radostí až do stropu a řval jako šílenec.

Houbeles oslava výročí! Mrhání penězi za věznění pro společnost nijak nebezpečných neplatičů výživného už bylo neúnosné a jen se čekalo na vhodnou příležitost, jak tohle bezbřehé diletantství Pospíšila vyřešit.

Proto také sociopat Blažek Adikii neodpověděl na otázku, jak má vyřešené finance na kriminály, kdy jeho přiblblá novela Trestního zákoníku tento problém stejně nevyřeší (Proč nemohou nezávislí novináři na tiskovku? Výživné je zde tabu!).

Adikia se na rozdíl od bulváru a různého internetového škváru nehodlá zabývat tím, zda amnestie pomůže Rolincové, Janouškovi, Smetkovi a podobným šmejdům (alespoň je tak vidět komu o co jde!). Možná se takto několik šmejdů vyhne spravedlnosti, otázkou však je, zda by je vůbec dostihla.

Podstatné je, že bude propuštěno několik set nevinných otců, které tento zločinecký režim věznil naprosto zbytečně!

Chlapi, vítejte na svobodě!

Adikia zároveň děkuje všem signatářům petice Amnestie neplatičům výživného!

Otevřený dopis prezidentovi – výzva k vyhlášení amnestie neplatičů výživného

Petice Amnestie neplatičům výživného

Amnestie se bohužel nevztahuje na všechny neplatiče výživného. Pokud někdo dostal více jak rok, tak se ven nedostane. Podle Klause jsou totiž násilníci (ublížení na zdraví) a úchylové (znásilnění) pro společnost stejně nebezpeční, jako rozvedení otcové, kteří přišli o práci nebo mají nízký plat.

Amnestie 2013

Zmírnění některých nepodmíněných trestů odnětí svobody

(2) Promíjím nevykonané nepodmíněné tresty odnětí svobody nebo jejich zbytky, pokud byly tyto tresty pravomocně uloženy před 1. lednem 2013, pokud byl uložen trest nepřevyšující 24 měsíců a zároveň nebyl trest uložen

a) za zločin, při němž byla způsobena smrt nebo těžká újma na zdraví, nebo

b) za zločin proti životu a zdraví, proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti, anebo proti rodině a dětem, nebo

Výše trestu (přesněji trestní sazba) u neplnění výživného je rozdílná podle toho, zda jde o „zanedbání“ nebo „úmysl“. Ve skutečnosti v tom není žádný rozdíl, kdy otec byl uznán vinným už dávno před tím stolicí opatrovnické soudní stolice, která mu okultní vědou vyměřila výživné z uměle vykonstruovaného fiktivního příjmu (Nejsme otroky svých dětí). Rozlišit od sebe „zanedbání“ a „úmysl“ v rámci trestní perzekuce rozvedených otců pak dokáže jedině soudní stolice ve svojí duté dutině lebeční.

Bezbřehé diletantství Pospíšila nás všechny od zvolení sociopata Blažka do funkce ministra zlovůle stálo  

408 590 000 korun.

Kašlem na matky samoživitelky a jejich nenažrané haranty!
Tyto peníze jsou potřeba na „dorovnání“ platů soudních stolic.

Naše přání bylo z větší části vyslyšeno! V našem boji za nesmyslné věznění neplatičů výživného však musíme pokračovat!

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
čelnů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše