26.06.2014 11:59

Budu na Primě

Získávat peníze na svoji obživu a svých dětí poctivou prací nikdy nebylo jednoduché, zejména v dnešní době, kdy před úřady práce stojí tisíce nezaměstnaných lidí a práce se hledá velmi špatně. Na druhou stranu vydělávat se dá na čemkoliv, dokonce i na lidském neštěstí, pokud na to má někdo žaludek. Typickým příkladem je rozvodový průmysl, tedy exekutoři, advokáti, soudní znalci a opatrovnická justice, proti kterému rozvedení otcové bojují. Tedy alespoň donedávna tomu tak bylo, než se na otcovské scéně objevil „čestný“ Hodina alias Střídavka, který si povšiml doposud neobsazeného prostoru pro podnikání zastupováním rozvedených otců a vytvořil reklamní portál Bukvaweb (Střídavka) na získávání zákazníků pro rozvodové advokátky (více ZDE). Aby to nebylo tak okaté, na Bukvawebu je i seznam poradců z řad rozvedených otců. Že lze vydělávat peníze na bezradných nešťastných otcích, si tak rychle povšimli i někteří tito poradci. Samozřejmě takové jednání s pracovnicemi sociálně právní ochrany dětí rozhodně není jednoduché a skutečně vyžaduje hluboké znalosti problému a bohaté zkušenosti, je však otázkou, zda taxa 2000 Kč, kterou si účtuje poradce Bukvawebu Papazian, je v tomto případě adekvátní. Jistě teď už lépe chápete ten obrovský optimismus předsedy Unie otců Papaziana, který teď v souvislosti s novými lidsko-právními pohádkami ke střídavé péči o děti šíří všemi směry.

Pro dokreslení situace Adikia ještě připojuje email, který Papazian jakožto předseda Unie otců zaslal panu Krejčímu a panu Mesznerovi v souvislosti s jeho mediálním výstupem na mínkotvorné kanálii TV Prima (více ZDE).

Luboši M. a Aleši K., buďte zdrávi.

Budu v Praze tuto neděli a v pondělí. Jestli budete mít čas a chuť, můžeme se sejít a probrat, co vás zajímá.

Můžeme natočit rozhovor, který pak můžete vložit na web adikia.cz.

K tomu jsem ochotný za předpokladu, že jste schopni nalézt alespoň jednu pozitivní věc na mém chatu pro čtenáře Blesku a alespoň jednu pozitivní věc na působení Unie otců, a jste ochotni toto zveřejnit na webu.

V opačném případě nemohu považovat naše setkání za užitečné a nezúčastnil bych se jej.

Rozhovor bych vám poskytl bez nároku na honorář, ovšem můžete přispět na náklady spojené s mojí cestou z Jičína.

S pozdravem Valentin Papazian

www.unie-otcu.cz

Pánové, před tímto nemůžete strkat hlavu do písku a stále dělat, že se vás to netýká, protože tohle je obrovský průser nás všech!

Kromě obrazu neplatičů výživného a násilníků jsme totiž u zrodu dalšího obrazu rozvedených otců - nesvéprávných idiotů, kterým nelze svěřit do péče ani kravku na pastvině, natož pak malé děti.

 

—————

Zpět


 



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE